Kastamonu Belediyesi Gazete Aboneliklerini İptal Etti

Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, belediye bütçesinden yıllık abonelik ücreti ödenen gazetelerden 3 tanesine yönelik aboneliğin iptal edildiğini ve yerel gazetelere yönelik aboneliğin de yeniden gözden geçirileceğini duyurdu.

Kastamonu Belediyesi Gazete Aboneliklerini İptal Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, belediye bütçesinden gerçekleşen gazete aboneliklerine değinerek; “Değerli hemşehrilerim; belediye bütçemizden yıllık 426 bin 230 TL abonelik ücreti ödenen gazetelerden Yeni Şafak, Türkiye ve Sabah abonelikleri iptal edilmiştir. Yerel basın abonelikleri de yeniden gözden geçirilmek üzere değerlendirmeye alınmıştır” denildi.

‘Devam Eden Abonelikleri Öğrenmek İsterim’

AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay’da, Başkan Baltacı’nı paylaşımına değinerek; “Kastamonu Belediye Başkanı sayın Hasan Baltacı yuvarlak bir ifade ile yıllık 426 bin 230 TL ödenen gazetelerden 3 adedini iptal ettiğini duyurdu. Anlamadığımız mesele, bu 3 gazete mi 426 bin 230 TL, yoksa bunların harici aboneliklerde dahil tüm basın aboneliklerinin toplamı mı 426 bin 230 TL, tam net ifade olmadığı için anlaşılamadı. Öncelikle bu üç gazetenin yıllık abonelikleri 426 bin 230 TL ise kendisini tebrik ediyorum. Tüm aboneliklerin toplamı 426 bin 230 TL ise, öncelikle, bu 3 gazetenin yıllık abonelik bedelini öğrenmek isterim. Ayrıca, devam eden abonelikleri öğrenmek isterim, zira Kastamonu Belediye Başkanının belediyede hangi gazetelerin ve yayınların okunmasına müsaade ettiğini bilmek isteriz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme