Kastamonu Belediyespor, Konyaaltı Belediyespor'a Mağlup!

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde 21. hafta karşılaşmaları oynandı. Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Kastamonu Merkez Spor Salonu'nda konuk ettiği ligin namağlup lideri Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü'ne mağlup etti.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. hafta karşılaşmaları oynandı. Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda ligin namağlup lideri Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü’nü konuk etti.

TRT Spor Yıldız’dan canlı olarak yayınlanan karşılaşmanın ilk yarısı 18-23 Konyaaltı üstünlüğüyle tamamlanırken, maçın tamamı da 38-40 konuk ekibin galibiyetiyle sonuçlandı.

Konyaaltı Belediyespor bu galibiyetle puanını 38 yaptı ve namağlup liderliğini sürdürdü. Kastamonu Belediyespor ise 32 puanda kaldı. Antalya ekibi normal sezonu lider bitirmeyi garantiledi. Kastamonu Belediyespor normal sezonu ikinci sırada bitirip Play-Off avantajı yakalamak için bu hafta Yalıkavak deplasmanından galibiyetle ayrılmak zorunda.

Kastamonu-Konyaaltı Gol Dağılımı

Kastamonu Belediyespor’da Beyzanur Türkyılmaz 9, Nurceren Akgün Göktepe 8, Betül Yılmaz 7, Emine Gökdemir 6, Yasemin Şahin 5, Büşra Işıkhan 1, Cansu Akalın 1, Burcu Dindar 1 gol kaydetti. 

Konyaaltı Belediyespor’da ise gol dağılımı şu şekilde oluştu: Diğdem Hoşgör 13, Ceylan Aydemir 8, Alena Ikhneva 6, Elena 5, Ivana 4, Edanur 2, Valeria 2.

Bakmadan Geçme