Kastamonu Belediyespor Teknik Sorumlusu Serpil İskenderoğlu'ndan Konyaaltı Belediyespor Mağlubiyeti Değerlendirmesi

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Serpil İskenderoğlu, Konyaaltı Belediyespor'a karşı alınan mağlubiyet sonrasında değerlendirmelerde bulundu. İskenderoğlu, sorulan bir soru üzerine hakem yönetimine de ayrı bir parantez açtı.

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Serpil İskenderoğlu, Konyaaltı Belediyespor’a karşı Hentbol Kadınlar Süper Lig 21. haftasında alınan mağlubiyet sonrasında değerlendirmelerde bulundu. İskenderoğlu, sorulan bir soru üzerine hakem yönetimine de ayrı bir parantez açtı.

İskenderoğlu’nun maç sonu açıklamaları şöyle: “Maçın genelinde dış atışlarda sıkıntı yaşadık. Onun dışında maç geldi-gitti, kırılma anlarını değerlendiremedik. Ligde normal sezonun son maçı olan Yalıkavak maçına hazırlanacağız. Ardından Türkiye Kupası maçlarımız olacak. İnşallah Türkiye Kupası yarı finalindeki Konyaaltı maçını kazanır ve ilerleyişimizi sürdürürüz.”

'Hakemler Göremediler Ya Da Es Geçtiler'

İskenderoğlu, hakem yönetimiyle ilgili olarak şu ifadelere yer verdi: “Kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum. Hakemlerin görmediklerini ya da es geçtiklerini düşünüyorum. O zamanlarda da uyarmak benim en doğal hakkım. Çoğu 7 metremizi, rakibin çoğu 2 dakikasını vermediler. Umarım onlar da maçı izleyip kendi hatalarını görürler, biz de aynı şekilde maçı değerlendirip kendi hatalarımıza bakarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz.”
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme