Kastamonu'da Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, hafta sonu Kastamonu'da dönem dönem sisli bir hava bekleniyor. Peki önümüzdeki 2 gün boyunca Kastamonu'da hava nasıl olacak? İşte Kastamonu'da beklenen hava durumu…

Kastamonu'da Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Kastamonu’da hafta sonu sisli bir hava etkili olacak. Sisli havaların dönem dönem yerini parçalı bulutlara bırakması beklenirken, hava sıcaklıklarının bahar tadında olması bekleniyor. Kastamonu Merkez’de hava sıcaklıkların gündüz 16 derecelere ulaşması beklenirken, gece ise en düşük 1 derece civarında olması bekleniyor.

Kastamonu'da Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak?

İlçelerde Hava Nasıl Olacak?

Yapılan değerlendirmelere göre; Abana, Bozkurt, Çatalzeytin, Cide, Doğanyurt ve İnebolu’da sisli bir havanın etkili olması bekleniyor.

Ağlı, Araç, Azdavay, Daday, Devrekâni, Hanönü, İhsangazi, Küre, Pınarbaşı, Seydiler, Şenpazar, Taşköprü ve Tosya’da ise parçalı bulutlu bir hava bekleniyor.

Haftasonu en düşük hava sıcaklığının gece eksi 5 derece ile Seydiler’de gerçekleşmesi beklenirken, en yüksek hava sıcaklığının ise gündüz 19 derece ile Şenpazar’da görülmesi bekleniyor.

Kastamonu'da Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak?

 


 

Bakmadan Geçme