Kastamonu'da Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan tahminlere göre cumartesi günü Batı Karadeniz Bölgesi'nde parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra ise Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde yerel sağanak yağışlı bir havanın etkili olması bekleniyor. Peki Kastamonu'da hafta sonu hava nasıl olacak? İşte detaylar…

Kastamonu'da Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son tahminlere göre, cumartesi günü Kastamonu’da sağanak yağışlı bir havanın etkili olması bekleniyor. Yağışların öğleden sonra yerel olarak etkili olması bekleniyor.

Cumartesi günü Kastamonu Merkez’de hava sıcaklıklarında ise bir değişiklik beklenmiyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde gündüz 20 derece, gece ise 8 derece civarında olacağı tahmin ediliyor.Kastamonu'da Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak?

Pazar Parçalı Bulutlu Hava Bekleniyor

Meteroloji 10. Bölge Müdürlüğü’nün tahminlerine göre Pazar günü Kastamonu’da parçalı bulutlu havanın hâkim olması beklenirken, sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Pazar günü Kastamonu Merkez’de hava sıcaklıklarının gündüz 19 derece, gece ise eksi 5 derece civarında olması bekleniyor.Kastamonu'da Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak?

İlçelerde Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji’den yapılan değerlendirmelere göre cumartesi günü; Kastamonu’nun ilçelerinde de sağanak yağışlı bir havanın etkili olması bekleniyor.

Pazar günü ise Kastamonu’nun ilçelerinde puslu ve parçalı bulutlu bir havanın etkili olması bekleniyor.
 

Bakmadan Geçme