Kastamonu'da Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Seçim Ofisi açıldı

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Kastamonu Seçim Ofisi'nin açılışı yapıldı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyenlerin 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala oluşturduğu Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Kastamonu Seçim Ofisi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Kastamonu Merkez İsmail Bey Mahallesi Kışla Caddesi Anıl Apartmanı B blok 2’nci katta faaliyete geçen seçim ofisinin açılışına CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Karadeniz Bölge Koordinatörü Safiye Karaaslan, DEVA Partisi Kastamonu İl Başkanı Mehmet Kulaoğlu, Demokrat Parti Kastamonu İl Başkanı Satı Baş da katıldı.

"VERİLEN DESTEK ÇOK ÖNEMLİYDİ"

Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Batı Karadeniz Sorumlusu Safiye Karaarslan yaptığı açılış konuşmasında; “Kastamonu'da seçim koordinasyon merkezinin oluşu bizi daha fazla mutlu etti. Değerli başkanlarımızın ve gönüllü arkadaşlarımızın bizlere vermiş olduğu destek çok önemliydi. Sizlerin huzurunda hepsine teşekkür etmek istiyorum. Kastamonu benim en zorlandığım ve korku duyduğum illerden biriydi ama Kastamonu insanı bizi sevgiyle kucakladı. Bundan dolayı çok mutluyum buradaki gönüllü arkadaşlarımın çalışmasından dolayı gurur duyuyorum, Genel Başkanımızın da bundan gurur duyduğuna eminim” diye konuştu.

“ÇALINMADIK KAPI BIRAKMIYORSAK KADINLARIN SAYESİNDE”

CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin ise kırmızı ve mavi önlüklü kadınlara teşekkür ederek; “Eğer Kastamonu’da çalınmadık kapı bırakmayacağız diyorsak ve şu anda gerçekleşiyorsa biliniz bu kadınların sayesinde, hepinize teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

Bakmadan Geçme