Kastamonu'da öğrencilere kitap projesi

Kastamonu Çatalzeytin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yürütülen 'Gümüş Balık Okuyor, Geleceğe Işık Saçıyor' projesi devam ediyor.

Kastamonu'da öğrencilere kitap projesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Çatalzeytin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yürütülen “Gümüş Balık Okuyor, Geleceğe Işık Saçıyor” projesi devam ediyor.

Proje kapsamında öğrenciler seçtikleri kitapları arkadaşlarıyla paylaşabilmek için oluşturduğu sınıf kitaplığında, kitapları dönüşümlü olarak okuyan öğrenciler daha sonra kitapları birbirilerine anlatıyor. Böylece hem okuma süreçleri daha heyecanlı geçiyor hem de üzerinde konuşup sohbet edecek konuları artarak sosyalleşiyorlar. Bu kapsamda ilçedeki öğrenciler okuyarak sosyalleşmeye devam ediyor.

Çatalzeytin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Bilgiye ulaşmanın en güzel yolu kitap yuvasıdır. Bilgiyi yakalamak için çok uzaklara gitmene gerek bir adım ötende sonsuz hazineler göreceksin. Yeter ki iste ve keşfet ve sana sunulan zenginliği kullan. Sev kitaplığını, oku kitabını çünkü sen Türk genci, sen aydınlık bir gökyüzü, baharda yeşeren çiçeksin” denildi. 
 

Bakmadan Geçme