Kastamonu Daday Kaymakamı Yıldırım'dan öğrencilerle tecrübelerini paylaştı

Kastamonu Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, ders kapsamında davet edildiği okulda tecrübelerini paylaştı.

Kastamonu Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, Ali Fuat Darende İlkokulu öğrencileri tarafından, Hayat Bilgisi dersi alanında Mülki İdarelerde Yönetim Birimleri konusu kapsamında okula davet edildi.

Kastamonu Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, Ali Fuat Darende İlkokulu 1’inci sınıf öğrencileri ile birlikte, Okul Müdürü Mehmet Boyaalıcı ve Sınıf Öğretmenleri Nesrin Dörtbölük rehberliğinde, okul toplantı salonunda öğrencilerin “Yerel yönetimlerde yönetim, iş ve işlemler, nasıl Kaymakam oldunuz?” gibi meraklı sorularını cevaplandırdı.

Kastamonu Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, davetten duyduğu memnuniyeti belirterek, öğrencilere Kaymakamlık mesleğinin önemini, nasıl olunduğunu, tecrübe ve deneyimlerini anlattı.

Kastamonu Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım; gelecekte çok önemli görevler üstleneceklerini ve her alanda başarıya ulaşacaklarını inandığını ifade ederek, öğrencilerle anılarını da paylaştı. Okul müdürüne, sınıf öğretmenlerine ve öğrencilere teşekkür eden Kaymakam Ayşegül Yıldırım, her türlü konuda desteğe hazır olduğunu ifade ederek, öğrencilerle toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakmadan Geçme