• Haberler
  • Genel
  • Kastamonu GGK, Batı Karadeniz Bölge Toplantısı'na Katıldı

Kastamonu GGK, Batı Karadeniz Bölge Toplantısı'na Katıldı

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Genç Girişimciler Kurulu, Tokat'ta düzenlenen Batı Karadeniz Bölge Toplantısı'na katıldı.

Toplantıda Kastamonu'yu, TOBB Kastamonu Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Taner Tonbul, İcra Kurulu Üyesi Ali Köse ve Kurul Sekreteri Muzaffer Arslan temsil etti. 

TOBB Kastamonu Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Taner Tonbul, toplantıya ev sahipliği yapan TOBB Tokat Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fikret Ayvaz’a teşekkür ettiği açıklamasında, “Batı Karadeniz Bölge Toplantısı’nda son derece verimli görüşmelerde bulunduk. Batı Karadeniz Bölgesi bütününde ve illerimiz özelinde yapılabilecek projeleri değerlendirdik ve sürdürülebilir işbirlikleri geliştirmeye çaba harcadık. Kuruluş çalışmalarında önemli oranda yol alınan Araç-İhsangazi Organize Sanayi Bölgesi’ni tanıtan bir sunum yaptık ve bölge girişimlerini ilimize davet ettik. Kastamonu’da genç girişimcilik ekosistemini geliştirmek için elbirliği ile projeler üretmek ve yol almak için emek veriyoruz. Kastamonu’muzda gençlerin enerjisi ile örnek ve istihdam yaratıcı projelere imza atmak hedefindeyiz” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme