• Haberler
  • Spor
  • Kastamonu Gücü, Sponsorluk Kriziyle Karşı Karşıya: Ligden mi çekilecekler?

Kastamonu Gücü, Sponsorluk Kriziyle Karşı Karşıya: Ligden mi çekilecekler?

Kadınlar Futbol 2. Ligi'nde mücadele eden Kastamonu Gücü Spor Kulübü, sponsorluk sıkıntısıyla baş başa! Yönetim, Vali Meftun Dallı'yı ziyaret ederek yaşadıkları krizi aktardı. Cumartesi günü oynanacak maça çıkmama ve ligden çekilme kararı masada…

Kadınlar Futbol 2. Ligi'nde mücadele eden Kastamonu Gücü Spor Kulübü, yaşadığı maddi sıkıntıları Kastamonu Valisi Meftun Dallı'ya taşıdı.

Yönetim Kurulu üyeleri, birçok sponsorluk görüşmesinden olumsuz dönüş almanın ardından cumartesi günü Ankara'da oynanacak maça çıkmama ve Türkiye Futbol Federasyonu'na ligden çekilme dilekçesi verme kararı alabileceklerini Vali Dallı'ya iletti.

Yapılan ziyaret sırasında, yaşadıkları ekonomik zorluklar nedeniyle sponsor bulamazlarsa takımın ligden çekileceğini vurgulayan yönetim kurulu üyeleri, bu durumun şehrin futbol geleceği üzerinde olumsuz bir etki yaratacağını ifade ettiler.

Ligden çekilme durumunda takımın ligden düşmesi, sadece spor camiasını değil, aynı zamanda şehrin emeklerini de boşa çıkarabilir.

Vali Meftun Dallı ise yaşanan zorlukları dikkatle dinleyerek, kulübün sorunlarını çözüm noktasında girişimlerde bulundu. Kastamonu Gücü'nün geleceği için alınacak kararlar merakla beklenirken, şehirdeki futbolseverleri takımlarına destek olma çağrısı yapıyor.

Kastamonu Gücü, Sponsorluk Kriziyle Karşı Karşıya: Ligden mi çekilecekler?

Yorumlar 1
Nevzat ÖZKAN 22 Kasım 2023 18:55

Yönetim Kurulu olarak uzun süredir farklı kişi ve kurumlarla yürüttüğümüz sponsorluk görüşmelerinden malesef bir sonuç alamadık İlimizin adını taşıyan ve Kastamonusporla aynı statudeki bir ligde (2.lig) bulunan, üstelik de Türkiye'deki birçok ilde olmayan kadın futbol takımımızın, maddi imkansızlıklar nedeniyle ligden çekilmek zorunda kalacağı hususu Sayın Valimize arz edilmiştir. Heyetimize ve konuya sıcak bir ilgi gösteren değerli Valimize teşekkürlerimizi sunarken aynı hassasiyeti sporsever kişi, kurum ve kuruluşlardan da bekliyoruz. Maddi manevi büyük emeklerle 3.ligde şampiyon yapıp 2.lige çıkardığımız bu Kulübün, daha da önemlisi alt yapısı ile birlikte yaklaşık 40-45 genç kızımızın gelecekle ilgili hayallerinin bitmemesi için bu kısa süre içinde gerekli desteğin sağlanmasını umut ediyoruz.

Bakmadan Geçme