Kastamonu Milletvekili Adayı Baltacı'dan Devrekani mesajları

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili ve gelecek dönem milletvekili adayı Hasan Baltacı, Devrekani'de açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili ve gelecek dönem milletvekili adayı Hasan Baltacı, Devrekani'de açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Hasan Baltacı Devrekani ziyareti esnasında ve ziyaretin akabinde şunları söyledi: "Kastamonu'da tarım ve hayvancılığın önemli merkezlerinden Devrekani'deyiz. Hepinizi Devrekani'den selamlıyorum. Devrekani'de çarşı pazarımızı, esnafımızı dolaştık. Madene gidip işçi arkadaşlarımızla çalıştık. Devrekani'deki hemşerilerimizle kucaklaştık."

"BOLLUĞU, BEREKETİ KONUŞALIM"

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Hasan Baltacı: "Biliyoruz ki Türkiye'nin kalkınması tarımla, tarıma bağlı sanayiden ve üretimden geçmektedir. Biz istiyoruz ki bizim iktidarımızda patatesin ve soğanın fiyatı alana da satana da dert olmasın, herkesin sofrasında et olsun, porsiyonları küçültmeyi değil bolluğu ve bereketi konuşalım."

ÇİFTÇİYE VAATLER

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Hasan Baltacı: "Biz işte bunu başarabilmek için bizim iktidarımızda çiftçimize ve besicimize mazotun, gübrenin ve tohumun yarısını doğrudan destek olarak vereceğiz. Bankalardan ve kredi kooperatiflerinden kullandıkları kredilerin faizini sileceğiz. Köyde çalışan, tarlada çalışan kadının ve 30 yaş altındaki gençlerin BAĞ-KUR prim desteğiyle sosyal güvencesini biz sağlayacağız. İsteyen ailelere 10 büyükbaş, 10 küçükbaş gebe hayvanı hibe edeceğiz. Alım fiyatlarını ekim öncesinde ilan edeceğiz. Destekleri zamanında ödeyeceğiz."

"DEVREKANİ KALKINMADAN HAKKINI ALACAK"

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Hasan Baltacı: "Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarında Türkiye tarım ve hayvancılıkta kendi kendine yeten bir ülke olacak. İthalat bitecek, ihracat gelişecek. Kastamonumuz da, Devrakanimiz de kalkınmadan hakkını da alacak payını da alacak."

Bakmadan Geçme