Kastamonu Nasrullah Meydanı'nda seçim hareketliliği

Kastamonu Nasrullah Meydanı'nda 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerine günler kala seçim hareketliliği yaşanıyor.

Kastamonu Nasrullah Meydanı’nda 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerine günler kala seçim hareketliliği yaşanıyor.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimler için Cumhurbaşkanı adayları ve Milletvekili adayları çalışmalarına hız verdi. 6 Şubat’ta yaşanan ve tüm ülkeyi yasa boğan deprem felaketlerinin ardından Cumhur İttifakı müziksiz bir kampanya süreci yürütme kararı aldı. Cumhur İttifakı’na mensup partilerin bu karara azami ölçüde uymaya çalıştığı gözlemlenirken, seçim kampanya sürecindeki diğer çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

ADAYLAR SAHADA

Kastamonu’da milletvekili aday listelerinde yer alan isimler ilçe, köy ve hane ziyaretlerini sıklaştırdı. Partilerin teşkilat mensupları da çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. 
Milletvekili adaylarının yanı sıra partilerin il ve ilçe teşkilatları, kadın kolları ve gençlik kolları çalışmalar gerçekleştiriyor.

NASRULLAH MEYDANI EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Partililer, şehrin farklı noktalarına kurdukları stantlarda vatandaşlarla buluşuyor. Kastamonu’da Nasrullah Meydanı parti stantlarına  ev sahipliği yapıyor. Şehirdeki insan hareketliliğinin en yoğun olduğu yerlerden Nasrullah Meydanı’nda stant kuran partililer, buradaki vatandaşlara partilerinin broşürlerini vermek başta olmak üzere bilgilendirici açıklamalarda bulunuyorlar.

Bakmadan Geçme