Kastamonu Şenpazarlı öğrenciler Azerbaycan'ı tanıyacak

Kastamonu Şenpazar Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin 6 öğrencisi 'Kardeş Okul Projesi' kapsamında Azerbaycan'da etkinliklere katılıyor.

Kastamonu Şenpazar Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin 6 öğrencisi “Kardeş Okul Projesi” kapsamında Azerbaycan’da etkinliklere katılıyor.

Kastamonu Şenpazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sündüz Akkaya Çalık tarafından Azerbaycan’ın Şamahı şehrindeki Alhan Alhanov Okulu ile Kastamonu Şenpazar Çok Programlı Anadolu Lisesi arasında “Kardeş Okul Projesi” hazırlandı.

Kastamonu Şenpazar Kaymakamı Emre Kazanasmaz’ın da destek verdiği proje kapsamında Kastamonu Şenpazar Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin 6 öğrencisi Azerbaycan’daki etkinliklere katılıyor.

Burada Haydar Aliyev’in doğumunun 100’üncü yılı dolayısıyla düzenlenecek uluslararası öğrenci kongresine katılacak öğrenciler, panel ve sanatsal etkinlilerle Azerbaycan’ı tanıyacak.

Kastamonu Şenpazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “ÇPAL okul müdürümüz Sayın Mehmet Göğebakan’ın emekleriyle öğrencilerimiz dolu dolu bir Azerbaycan ‘Kardeş Okul Projesi’ gerçekleştirecektir. Başta İlçe Kaymakamımız Sayın Emre Kazanasmaz olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sağlıkla gidip gelmeniz dileğiyle” denildi.

Bakmadan Geçme