• Haberler
  • Spor
  • Kastamonu Spor Camiası Yasta: Hedef Ali Atalay'ın İsmini Yaşatmak

Kastamonu Spor Camiası Yasta: Hedef Ali Atalay'ın İsmini Yaşatmak

Kastamonu spor camiası büyük bir değerini kaybetti. Öğrencileri Ali Atalay'ın ismini yaşatmayı hedefliyor.

Kastamonu spor camiası büyük bir değerini kaybetti. 

Kastamonu sporuna yıllarca hizmet veren, yetiştirdiği sporcular ve sporcuya verdiği önemle herkesin takdirini kazanan, Kastamonu’nun sevilen ve sayılan antrenörlerinden Ali Atalay vefat etti.

Kastamonu Ormanspor alt yapısında yetişmiş ve Kastamonu sporuna yıllarca hizmet etmiş sporcu öğrencileri adına açıklama yapan Selçuk Kara, acılarının çok büyük olduğunu ve önemli bir değerlerini kaybetmenin acısını yaşadıklarını, Ali Atalay ismini hiçbir zaman unutturmayacaklarını dile getirdi.

Ali Atalay Futbol Okulları Hayata Geçecek

Selçuk Kara ayrıca; Ali Atalay'ın vefatından önce birlikte yapmak istedikleri futbol okulları projesini daha önce birlikte forma giydiği ve Ali Atalay'ın eski sporcularından oluşturacağı antrenör ekibiyle hem ismini yaşatacak hem de onun izinden gidip başarılı sporcular yetiştirecekleri Ali Atalay Futbol Okulları’nı hayata geçireceklerini ve çalışmalara en kısa sürede başlayacaklarını söyledi.

Kara; “Şahsım ve birlikte yıllarca oynadığımız takım arkadaşlarım ve kardeşlerim adına değerli hocamıza Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz” dedi.

Bakmadan Geçme