Kastamonu Tosya'da hırsızlık değil yer değişikliği

Kastamonu Tosya Pınarbaşı Mahallesi Rıhtımboyu Caddesi Pazar Camii'nde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili ilginç bir gelişme yaşandı.

Kastamonu Tosya Pınarbaşı Mahallesi Rıhtımboyu Caddesi Pazar Camii’nde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelinin söz konusu eşyaları caminin giriş kapısının yanına bıraktığı tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre; 23 Nisan günü saat 19.15 sıralarında haber merkezinin Tosya Pınarbaşı Mahallesi Rıhtımboyu Caddesi üzerinde bulunan Pazar Camii’nde ayakkabı hırsızlığı olduğunu anons etmesi üzerine bahse konu yere ilgili ekip sevk edildi.

Ekibin cami cemaatiyle gerçekleştirdiği görüşme neticesinde 3 kişinin yatsı namazı çıkışında ayakkabılarının ve bir kişinin de şemsiyesinin camiye girerken bıraktıkları yerde olmadığı tespit edildi. 

AKLİ DENGESİ YERİNDE OLMAYAN ŞAHIS YAPMIŞ

Şikayet üzerine yapılan kamera kaydı araştırmasında N.B.S. isimli akli dengesi yerinde olmayan şahsın cemaat camide namaz kılarken camiye gelip bahse konu ayakkabıları ve şemsiyeyi aldığı tespit edildi.

N.B.S. isimli şahsın; bahse konu eşyaları camiden alıp caminin giriş kapısının yan tarafına bıraktığını beyan etmesi üzerine yapılan kontrollerde, söz konusu eşyaların orada olduğu tespit edilerek, söz konusu eşyalar sahiplerine teslim edildi.

Mağdur olan şahısların mağduriyetleri giderildiği için ve N.B.S. isimli şahsın akli dengesinin yerinde olmadığını bildikleri için şikayetçi olmadığı öğrenildi.
 

 

Bakmadan Geçme