Kastamonu Üniversitesi'nde bayramlaşma yapıldı

Kastamonu Üniversitesi'nde Ramazan Bayramı münasebetiyle Ay Yıldız Spor ve Yaşam Merkezi'nde 'Bayramlaşma Merasimi' düzenlendi.

Kastamonu Üniversitesi’nde Ramazan Bayramı münasebetiyle Ay Yıldız Spor ve Yaşam Merkezi’nde “Bayramlaşma Merasimi” düzenlendi.

Törene, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Atalan, Prof. Dr. Ömer Küçük, Prof. Dr. Kasım Yenigün, Genel Sekreter V. Şevket Bahçacıoğlu ile akademik ve idari personeli katıldı.

Merasimin başlangıcında Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ve Kastamonu Üniversitesi üst yönetimi akademik ve idari personel ile tek tek bayramlaştı. Bayramlaşmanın ardından Rektör Topal, programda günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi. Rektör Topal konuşmasında, bir bayramı daha geride bırakmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, bayramlarda sevgi, saygı, yardımlaşma, birlik ve beraberlik gibi değerlerin ön plana çıktığı belirtti. Bayram coşkusunun hanelerden başlayarak tüm dünyaya yayılmasının önemine dikkat çeken Rektör Topal, konuşmasının devamında bayramların kötülüklerden arınma, paylaşma ve dayanışma zamanları olduğu vurgulayarak, mazlumların da bayramlarını hür bir şekilde kutlayabilmeleri için dua etme gerekliliğini vurguladı. Konuşmasının sonunda Rektör Topal, akademik ve idari personelimizin bayramını tebrik ederek, sağlık ve afiyet içinde daha nice bayramlar geçirmeleri temennilerinde bulundu.

Konuşmanın ardından bayramlaşma merasimi, düzenlenen kokteylin ardından sona erdi.

Bakmadan Geçme