• Haberler
  • Eğitim
  • Kastamonu Üniversitesi Rektörü Topal Misafirlerini Ağırladı

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Topal Misafirlerini Ağırladı

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, makamında ziyaretçilerini ağırladı.

Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Temel Çalık, Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği (EYUDER) Başkanı Dr. Adem Çilek ve EYUDER Ankara İl Temsilcisi Ahmet Aşkar, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'ı ziyaret etti.

Ziyarette ayrıca, Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kaçar ve EYUDER İl Temsilcisi Erhan Dolapcı da hazır bulundu.

15 Etkinlik Değerlendirildi

Ziyaret kapsamında, Kastamonu Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve EYUDER işbirliğiyle 1-5 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Eğitim Yöneticileri Forumu (EYFOR) 15 etkinliği detaylı bir şekilde değerlendirildi.

Rektör Topal, nazik ziyaretlerinden ötürü Prof. Dr. Çalık ve EYUDER Başkanı Dr. Adem Çilek ile beraberindeki heyete teşekkür ederek, bu tür işbirliklerinin eğitim alanındaki kaliteyi artırmada önemli bir rol oynadığını belirtti ve Kastamonu Üniversitesi olarak bu tür etkinliklere destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Temel Çalık ve EYUDER Başkanı Dr. Adem Çilek ise, işbirliğinin eğitimdeki yenilikleri teşvik etme ve sektördeki profesyoneller arasındaki iletişimi güçlendirme açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, etkinliğin başarılı geçmesi için ellerinden gelen katkıyı sağlamaya hazır olduklarını belirttiler.
 

Bakmadan Geçme