• Haberler
  • Siyaset
  • Kastamonulu Bakan'dan Kastamonulu Adaya İstanbul'da Destek

Kastamonulu Bakan'dan Kastamonulu Adaya İstanbul'da Destek

Kastamonulu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kastamonulu AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel'e destek için Şişli'deki Kastamonulular buluşmasına katıldı.

Kastamonulu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kastamonulu AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel’e destek için Şişli’deki Kastamonulular buluşmasına katıldı.

AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “İstiklal Madalyalı tek ilçemiz Kastamonu İnebolu ilçemizdir. Ne mutlu Kastamonuluyum diyenlere! Dedem Mahmut Yüksel, Yassıada zindanlarında zulüm görmüş bir milletvekili ve Kastamonulu hemşehrinizdir.”

Yüksel; “Hedefim Şişlilere ‘Belediye başkanımızdan memnunuz cümlelerini söyletmektir” dedi.

Kastamonulu Bakan'dan Kastamonulu Adaya İstanbul'da Destek

‘Tatili Çok Seven Birisi Var’

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ise; “Tatili çok seven birisi var. Onu öyle bir tatile gönderelim ki bir daha dönmesin” diyerek İstanbul’dan oy istedi.

Yumaklı, Gökhan Yüksel’e desteğini ise şu sözlerle dile getirdi: “Gelin Şişli’de taşları yerinden oynatalım. Biz Şişli’de bu taşı yerinden oynatabiliriz. Gökhan kardeşimin taşını da gediğine koyarız hep beraber inşallah.”
 

Bakmadan Geçme