• Haberler
  • Spor
  • Kastamonuspor'a Iğdır'da Çirkin Saldırılar: Maç Sonrası Da Devam Etti

Kastamonuspor'a Iğdır'da Çirkin Saldırılar: Maç Sonrası Da Devam Etti

GMG Kastamonuspor kafilesine Iğdır'daki çirkin saldırılar devam ediyor. Futbolcular Abdullah Yiğiter ve Yasin Davuş yaralandı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 3. Tur (yarı final) ilk maçı Iğdır'da oynandı. Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile GMG Kastamonuspor arasında  Iğdır Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşma 2-1 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi.

Kritik karşılaşmada saha içinden çok saha dışında yaşananlar konuşuluyor. Maç öncesinde GMG Kastamonuspor kafilesini otelde taciz eden Iğdırspor taraftarı, maç sonunda da çirkinliklerine devam etti.

Kastamonuspor'a Iğdır'da Çirkin Saldırılar: Maç Sonrası Da Devam Etti

Stattan ayrılarak otele geçecek Kastamonuspor otobüsünü önce taşlayan Iğdırspor taraftarı, sonrasında otel önünde futbolculara saldırdı. Yaşanan olaylarda GMG Kastamonuspor kalecileri Abdullah Yiğiter ve Yasin Davuş yaralandı. 

Kastamonuspor'a Iğdır'da Çirkin Saldırılar: Maç Sonrası Da Devam Etti

Yorumlar 1
Recep 3.Abdülhamit 25 Mayıs 2024 09:13

IĞDIR Halkı yarı yarıya Evet Türk ve Kürttür. Ama hepsi Vatandaşlarımızdır. Belediyeyi bazen DEM bazen MHP kazanır. Fakat kim kazanırsa diğeri saygı duyarken bu niye futbol da yok? Tarihinde ilk kez PTT 1. Lig ine çıkma fırsatı yakalayan Iğdırspor taraftarı demek ki henüz 1.Lige çıkmaya hazır değil. Böyle bir magandalık olur mu? Ha diyecekler ki "ya bu bütün Iğdırspor taraftarını temsil etmiyor" Eyvallah. Ancak katılmıyorum. Ama bu kadar olsun bile taraftar çıkıp bunu yapmamalı. Orda Stattan çıkan bütün Iğdırspor taraftarı olsa aynı gruba engel mi olur yoksa onların gazına gelip Kastamonu otobüsüne mi saldırır? Bence ikincisi..çünkü kitle psikolojisi budur. Iğdır o bölgede ki Erzurumspor yada Vansporseviyesinde Futbol kültürü ve anlayışı yok maalesef. Ya siz Misafir takım saygınız yok? Diyarbakır Urfa Mardin Van gibi niye Misafirlere niye iyi davranmıyorsunuz? Ne yapmak istiyorsunuz? O futbolcuları öldürmek mi yaralamak mı iyice dövmek mi? Bu maç mı yoksa savaş mı? Ya Kastamonu otobüsü parçalansa..4-5 futbolcu ağır yaralandı ve 3 gün sonra maça çıkamaz hale gelirse maç nasıl oynanacak? Bu nasıl vicdansızlık? O zaman siz 2-1 kazanmış ve avantajı almış iken size 0-3 hükmen yenik kararı verilse iyi olur mu? Iğdırspor taraftarına yakışmadı. Bence siz 1 yıl daha bekleyin. Siz 1.Lige hazır değilsiniz. Orda Kocaelispor, Pendikspor, Ümraniyespor, Gençlerbirliği falan olacak..onlarla aynı kategoride ama belli bir seviyede olmanız gerek. Bu size ders olsun kendinize gelin.Ben ORDULU biri olarak Kastamonuspor un yanındayım. Umarım Kastamonuspor kazanır. Haydin GASTAMONU halkı.. takımınıza sahip çıkın.

Bakmadan Geçme