• Haberler
  • Spor
  • Kastamonuspor-Aksaray Belediyespor Maçı Öncesi Aksaray Belediyespor Analizi!

Kastamonuspor-Aksaray Belediyespor Maçı Öncesi Aksaray Belediyespor Analizi!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, ligin 31'inci haftasında M. 68Aksaray Belediyespor'u konuk edecek. İstatistiklere bakıldığında, Aksaray temsilcisinin ligin en az gol atan ve ligin en az gol yiyen ekipleri arasında olduğu görülüyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, ligin 31’inci haftasında M. 68Aksaray Belediyespor’u konuk edecek. İstatistiklere bakıldığında, Aksaray temsilcisinin ligin en az gol atan ve ligin en az gol yiyen ekipleri arasında olduğu görülüyor.

M. 68Aksaray Belediyespor geride kalan 30 haftada oynadığı 29 karşılaşmada 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı. Toplam 38 puan toplayan Aksaray ekibi, maç fazlasıyla 8’inci sırada yer alıyor.

Kastamonuspor-Aksaray Belediyespor Maçı Öncesi Aksaray Belediyespor Analizi!

Aksaray Belediyespor, En Az Gol Atan 3. Takım

Aksaray temsilcisi oynadığı bu 29 karşılaşmada 24 gol kaydederken, kalesinde 22 gol gördü. Aksaray Belediyespor 11 gollü Uşakspor ve 18 gollü Etimesgut Belediyespor’un ardından ligde en az gol atan 3’üncü takım konumunda.

Aksaray Belediyespor, En Az Gol Yiyen 3. Takım

Yine istatistiğe bakıldığında Aksaray Belediyespor’un en az gol yiyen takımlar arasında olduğu görülüyor. Aksaray Belediyespor, kalesinde 19 gol gören Amed Sportif Faaliyetler ve 20 gol gören Iğdır Futbol Kulübü’nün ardından, 22 gol yiyen GMG Kastamonuspor’la birlikte en az gol yiyen 3’üncü takım konumunda.

Aksaray Belediyespor’un 8 Maçında Gol Sesi Çıkmadı

Aksaray Belediyespor’un bu sezon oynadığı 29 maçın 8’inde gol sesi çıkmadı. Savunmada iyi bir görüntü ortaya koyan Aksaray Belediyespor’un; Uşakspor, Belediye Derince, Karaman FK, Arnavutköy Belediyesi, Düzcespor, Belediye Derince, Amed Sportif, Isparta 32 maçlarında gol sesi çıkmadı.

Kapanan Aksaray Belediyespor Savunmasını Açmak Şart!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, pazar günü Gazi Stadı’nda oynayacağı karşılaşmada kapanan Aksaray Belediyespor savunmasını açmak için mücadele verecek.

Ligin en az gol yiyen takımlarından olan Aksaray Belediyespor’a karşı GMG Kastamonuspor’un yaratıcı ayakları İlyas Kubilay Yavuz, Yiğitali Bayrak ve Behlül Aydın’a her zaman olduğundan daha fazla görevler düşüyor.

Bakmadan Geçme