Kastamonuspor emin adım ilerliyor

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, ligin 9'uncu haftasında konuk ettiği Denizlispor'u 2-0'lık skorla geçti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kastamonuspor emin adım ilerliyor

GMG Kastamonuspor, TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup 9’uncu hafta maçında Denizlispor’u konuk etti. Kırmızı-siyahlı temsilcimiz her iki devrede bulduğu gollerle sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

GMG Kastamonuspor’un gollerini 25’inci dakikada Yusuf Türk ve 65’inci dakikada İlyas Kubilay Yavuz kaydetti. 

GAZİ STADI’NDA YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

Maçtan önce orta şiddetli yağan yağmur sonrasında saha kayganlaştı. Maç oynanırken de hafif şiddetli yağmur etkisini sürdürdü. 

Yağıştan dolayı kayganlaşan sahada iki takım da zor anlar yaşadı. GMG Kastamonuspor’un yerden ve pas futbolunu saha şartları zaman zaman sekteye uğrattı.

GMG KASTAMONUSPOR’UN GOLLERİNİN GELİŞİMİ

Dakika 25, GMG Kastamonuspor sağdan etkili geldi. Muhammed Emin sağdan ortaladı, Yusuf Türk penaltı altı pas çizgisinin sağ çizgisiyle ön çizgisinin birleştiği noktanın birkaç metre kadar gerisinden çok doğru bir kafa vuruşun yaptı topu ağlarla buluşturdu.

Dakika 65, GMG Kastamonuspor’da İlyas Kubilay Yavuz akıl dolu bir vuruşla farkı ikiye çıkardı. Kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktada topla buluşan İlyas Kubilay Yavuz, sol ayak içiyle müthiş bir falsolu vuruş yaptı, top kalecinin sağından ağlarla buluştu.

GMG KASTAMONUSPOR HAFTAYI 20 PUANLA KAPATTI

GMG Kastamonuspor bu galibiyetle birlikte puanını 20’ye çıkarttı. Namağlup zirve yarışını sürdüren kırmızı-siyahlılar, haftayı Amed Sportif Faaliyetler’in 2 puan gerisinde 2’nci sırada kapattı.

Isparta 32 Spor-M. 68 Aksaray Belediye Spor maçı saat 19.00'da başlayacak. Maçı Isparta kazanırsa, GMG Kastamonuspor haftayı 3’üncü sırada kapatacak.

Bakmadan Geçme