• Haberler
  • Spor
  • Kastamonuspor-Karaman Maçında İlk Yarı Bitti: Hakem Yönetimi Rezalet!

Kastamonuspor-Karaman Maçında İlk Yarı Bitti: Hakem Yönetimi Rezalet!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 17. haftasında GMG Kastamonuspor Gazi Stadı'nda Karaman Futbol Kulübü'nü konuk ediyor. Hakem Özgür Reha Alıcı rezalet bir maç yönetiyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 17. haftasında GMG Kastamonuspor Gazi Stadı’nda Karaman Futbol Kulübü’nü konuk ediyor. Müsabakanın ilk yarısı GMG Kastamonuspor’un 1-2’lik mağlubiyetiyle tamamlandı. GMG Kastamonuspor'un bir golü ofsayt! gerekçesiyle sayılmazken Karaman ilk golü penaltı! vuruşu sonrasında buldu.

İlk yarının tamamında iyi bir oyun ortaya koyan GMG Kastamonuspor, buna rağmen rakibinin iki golüne engel olamadı. Karaman Futbol Kulübü gollerin birini penaltıdan buldu bir diğerini ise akan oyunda kaydetti.

GMG Kastamonuspor’un 6’ncı dakikada Yusuf Türk’ün ayağından golü buldu ancak hakem ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti, pozisyonun ofsaytla uzaktan yakından alakası yoktu!

Karaman’ın 13’üncü dakikada kazandığı penaltının ise penaltıyla alakası yoktu! Karaman penaltıdan öne geçti, bu golden 5 dakika sonra ise gelişen bir pozisyonda Karaman farkı 2’ye çıkardı. GMG Kastamonuspor, 42. dakikada bulduğu golle farkı bire indirdi.

İlk yarının özeti: ‘Ofsayt Ofsayt Değil, Penaltı Penaltı Değil: Hakemin Niyeti Hoş Değil!’ Hakem Özgür Reha Alıcı ilk yarı itibariyle tam bir hayal kırıklığı yarattı.
 

Özel Haber
Yorumlar 1
caner kara 10 Aralık 2023 17:56

KSK'nın kadroyu biraz daha genişletip zenginleştirmesi gerekir. Yedeklerde oyuna sonradan girip de takıma katkı sağlayacak maçı koparacak türden bir futbolcu yok. Şampiyonluğa giden takımlarda kadro zenginligi ve kalitesi olmalı. En az 4-5 üst düzey futbolcul alınmalı. Ligin 2.devresi çok daha zor geçecek. Defansın ortasındaki oyuncularımız sağlam ve tecrübeliler fakat fazla agresifler. Ligin 2. devresinde 3 puan almak daha da zorlaşacak ve çok çetin maçlar olacak. Bu oyuncuların biraz daha sakin olmaları lazım ortamı çok geriyorlar. İşler iyi giderken böyle yaparlarsa ilerleyen haftalarda yerine göre yenileceğimiz maçlar da olacaktır o zaman ne yapacaklar. Penaltı pozisyonlarında hakem kararları doğruydu bence. Hatta KSK nın kazandığı penaltı tartışılır. Orada hakem biraz eyyam yaptı gibi ilk penaltıyı affettirmek için sanırım. Artık avantaj bizde Amed 2.devre buraya geliyor. Emin adımlarla ilerliyoruz. KSK ya başarılar.

Bakmadan Geçme