• Haberler
  • Spor
  • Kastamonuspor, Sarıyerspor'u Kastamonu Gazi Stadı'nda Konuk Edecek

Kastamonuspor, Sarıyerspor'u Kastamonu Gazi Stadı'nda Konuk Edecek

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, ligin 29. haftasında Sarıyer Spor Kulübü'nü konuk edecek.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, ligin 29. haftasında Sarıyer Spor Kulübü’nü konuk edecek. Gazi Stadı’ndaki maç bugün saat 14.00’te başlayacak.

Teknik Direktör Fırat Gül ve ekibinin koordinesinde iki maçta iki galibiyet alarak şampiyonluk yarışındaki konumunu güçlendiren GMG Kastamonuspor, alt sıralardaki Sarıyer Spor Kulübü’nü Gazi Stadı’nda mağlup etmenin hesaplarını yapıyor.

Kastamonuspor, Sarıyerspor'u Kastamonu Gazi Stadı'nda Konuk Edecek

Kastamonuspor 55, Sarıyer 28 Puanda

Bu maç öncesinde GMG Kastamonuspor’un 55 puanı bulunuyor. Sarıyer Spor Kulübü ise Kastamonuspor’dan bir maç fazlasıyla 28 puan topladı.

Şampiyonluk yarışından kopmamak için mücadele veren GMG Kastamonuspor ile alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Sarıyer Spor Kulübü’nün karşılaşmasında; GMG Kastamonuspor saha ve seyirci avantajını kullanmak istiyor.

İlk Maç 1-1 Sona Erdi

İstanbul’da ligin ilk devresinde oynanan Sarıyer Spor Kulübü-GMG Kastamonuspor karşılaşması 1-1 beraberlikle sona ermişti. Sarıyer’in golü 72. dakikada Barış Başdaş’tan, GMG Kastamonuspor’un golü ise 33’üncü dakikada Yiğitali Bayrak’tan gelmişti.

Bakmadan Geçme