• Haberler
  • Spor
  • Kastamonuspor Teknik Direktörü Eriş'ten Isparta Galibiyeti Açıklaması

Kastamonuspor Teknik Direktörü Eriş'ten Isparta Galibiyeti Açıklaması

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, 3-0'lık Isparta 32 Spor galibiyeti sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, 3-0’lık Isparta 32 Spor galibiyeti sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Deneyimli teknik adam müthiş bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Teknik Direktör Levent Eriş’in açıklamaları şöyle: “Oynamış olduğumuz Ispartaspor takımı ligin ilk devresini çok başarılı geçirmiş ve galibiyet sayısı bizden sonra en yüksek takımdı. Oyuna kendimize olan özgüvenin fazlalığından dolayı istediğimiz tempoda başlamamızı engelledi. Buna rağmen 2-3 net pozisyon yakaladık ama bu pozisyonları skora dönüştüremedik. Kaldı ki 2 tane de penaltı olma olasılığı çok yüksek pozisyonlar vardı ama her zamanki gibi hakem konusunda hiç konuşmadan yürüdüğümüz yolda onların takdirine saygı gösterdik.”

‘Oyun İçinde Küçük Dokunuşlar Yaptık’

Eriş: “İkinci devre de ise oyun içinde, küçük dokunuşlar yaparak oyuncularımıza, kendi kalitemize ve bir sistem takımı olduğumuzu hatırlayarak müthiş bir galibiyet aldık. Emeği geçen ekibimizdeki herkesi can-ı gönülden kutluyorum ve oraya bize desteğe gelen ve kalpleri bizimle atan bütün GMG Kastamonuspor sevdalılarına teşekkür ediyorum.”

Bakmadan Geçme