• Haberler
  • Spor
  • Kastamonuspor Teknik Direktörü Fırat Gül'den Menemen ve Denizli Değerlendirmesi

Kastamonuspor Teknik Direktörü Fırat Gül'den Menemen ve Denizli Değerlendirmesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta zirve mücadelesi veren Kastamonuspor, hafta sonu karşılaşacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Kastamonuspor Teknik Direktörü Fırat Gül, Denizlispor'un zorlu ve genç bir takım olduğunu belirterek, 'Nasıl kazanılması gerekiyorsa o şekilde oynayıp galibiyete ulaşacağız' dedi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirve mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, hafta sonu karşılaşacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Kastamonuspor Teknik Direktörü Fırat Gül, Denizlispor’un zorlu ve genç bir takım olduğunu belirterek, “Nasıl kazanılması gerekiyorsa o şekilde oynayıp galibiyete ulaşacağız” dedi.

‘Kupanın Bir Tarafından Tekrar Tuttuk’

Kastamonuspor Teknik Direktörü Fırat Gül'den Menemen ve Denizli Değerlendirmesi

Menemen Futbol Kulübü’nü yenerek ligde liderlik noktasında önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyleyen Kastamonuspor Teknik Direktörü Fırat Gül; “Kritik bir dönemde takımın başına geldik. Menemen maçı bizlerin kırılma maçlarından bir tanesiydi. Çünkü liderlik mücadelesinde üstümüzde bulunan takımlarla bir anda puan farkı açılıp kopabilirdik. O yüzden bütün stratejimiz maçı kazanma üzerine kurulu oldu. Oyunun hem savunma hem de hücum tarafında tamamıyla duran toplar dahil maçı kazanma üzerine bir strateji ile çıktık. Çünkü Menemen maçının bizleri tekrar dirilteceğine inandık. Şu anda 7 puanlık bir avantajımız yok. Bu avantajımızı kaybetmiş durumdayız. Menemen’i sahamızda yenerek lige tekrar tutunduk, kupanın bir tarafından tekrar tuttuk. İnşallah sezon sonunda da istediğimiz hedefe ulaşacağız. Oyuncularımızın bu stratejiye olan uyumları, taktiksel anlamda sadakati, sahaya getirmiş oldukları coşkulu ruhu, bunların hepsi bizleri galibiyete taşıyan noktaydı. Bazen maçları kazanabilirsiniz bazen de kaybedebilirsiniz ama bu ruhtan vazgeçemezsiniz. İnşallah bizleri hedefe götürecek olan da bu diye düşünüyorum” dedi.

‘Zor Bir Maç Olacak’

Kastamonuspor Teknik Direktörü Fırat Gül'den Menemen ve Denizli Değerlendirmesi

Denizlispor’u da yenerek galibiyet serisini sürdürmek istediklerini belirten Gül; “Denizli takımı genç, dinamik, tecrübeli bir takım. İyi mücadele ediyorlar. Gayretli oynuyorlar, tabii ki bazen şanssız goller de yiyebilen bir takım. Rakibi kim olursa olsun direnebilen bir takım, Play-Off oynayan bazı takımlar Denizli deplasmanında takıldılar. Bizim için zor bir maç olacak. Kolay değil, hiçbir maç oynamadan kazanılmıyor. Bizler bu maçta da nasıl kazanılması gerekiyorsa o şekilde oynayıp galibiyete ulaşacağız” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme