• Haberler
  • Spor
  • Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş: 'Emaneti Geri Aldık, Gurur Duyuyorum'

Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş: 'Emaneti Geri Aldık, Gurur Duyuyorum'

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Amed Sportif Faaliyetler deplasmanında alınan galibiyet sonrasında açıklamalarda bulundu.

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Amed Sportif Faaliyetler deplasmanında alınan galibiyet sonrasında açıklamalarda bulundu. Eriş galibiyetten ötürü futbolcuları tebrik etti ve sonucun tesadüf olmadığını söyledi.

Teknik Direktör Levent Eriş’in açıklamaları şöyle: “Daha önce de kazanılacak veya kaybedilecek sadece 3 puan diye söylemiştim. Bizim adımıza alınacak galibiyet, verdiğimiz emaneti geri almak adına olacaktı. Bunu da başardıkları için çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Yine ortaya büyük bir kalite koydular. Onlarla gurur duyuyorum.”

‘Oyunun Hakimi Bizdik’

Eriş: “Oyunun mutlak hakimi olan taraf olmamızdan dolayı oyun ritmi, pas ve pozisyon üstünlüğü tamamen bizim inisiyatifimizdeydi. Sonucun da bu şekilde gerçekleşmesi hiç de tesadüf olmayacaktı.”

‘İlk Devreyi Düşündüğümüz Seviyede Bitireceğiz’

Teknik Direktör Levent Eriş: “Ligin devre arasına 3 maç kaldı. Rakiplerimizin kendi aralarında oynayacak olması ligin ilk devresini düşündüğümüz seviyede bitireceğimizi umut ediyorum.”

Diyarbakır’a Teşekkür

Eriş son olarak: “Bu arada tüm samimiyetimle söylüyorum, Amed taraftarına bizlere göstermiş oldukları misafirperverlikten, sadece kendi takımlarına destek verip bizlere hiçbir söz ve eylemde bulunmadıkları için, kendi ve futbolcularım adına teşekkür ediyorum.” 
 

Bakmadan Geçme