Kastamonuspor'un rakiplerine PFDK faturası

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor'un rakiplerine Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından cezalar verildi.

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor’un rakipleri Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından cezalandırıldı.

PFDK tarafından, Kırşehir Futbol Spor Kulübü’ne, Vanspor FK ile oynadığı maçta, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 20 bin lira, kulüp güvenlik sorumlusu ve özel güvenlik amirinin müsabaka organizasyon toplantısına katılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket sebebiyle 4 bin 200 lira para cezası verildi.

Bucaspor’a 1461 Trabzon FK müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle  1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 10 bin 500 lira para cezası verildi.

Balıkesirspor Kulübü sporcusu Kağan Kayalı ve Hüseyin Karabey’e Balıkesirspor ile Pazarspor arasında oynanan maçta, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 2 resmi müsabakadan men ve 4 bin lira para cezası verildi.

Bakmadan Geçme