• Haberler
  • Spor
  • Kastamonusporlu Timur Temeltaş İddialı Konuştu: 'Şampiyon Kastamonuspor Olacak'

Kastamonusporlu Timur Temeltaş İddialı Konuştu: 'Şampiyon Kastamonuspor Olacak'

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta zirve mücadelesi veren GMG Kastamonuspor'un oyuncularından Timur Temeltaş, Menemen maçı sonrası ve Denizlispor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Temeltaş, 'Şampiyon Kastamonuspor olacak' dedi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirve mücadelesi veren GMG Kastamonuspor’un futbolcularından Timur Temeltaş, Menemen Futbol Kulübü maçı sonrası ve Denizlispor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Timur Temeltaş şunları söyledi: “İkinci yarı itibariyle kötü bir gidişatımız oldu. İyi bir avantaj elde etmiştik, 7 puanlık bir avantajımız vardı, bunu kaybettik ama futbolda olabilecek şeyler bunlar. Önemli olan bunları toparlamak ve dersler çıkarmak. Futbol acımasız bir oyun, son düdüğe kadar, son maça kadar hiçbir şey ilan edilmemiş. Bunu maalesef acı bir şekilde tattık ama geride kalmış hikayeler bunlar artık. Yeni hocamızla birlikte çıkışa geçmek istedik. Bunun için de Menemen FK maçını hedef belirledik. Bu maçı da güzel bir şekilde oyun ortaya koyarak yendiğimizi düşünüyorum. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum, gerçekten çok güzel ve önemli bir galibiyet elde ettik. Hem kendimize hem de şehrimize yeniden coşkuyu, istek ve arzuyu tekrardan kattığımızı düşünüyorum. Önümüzde daha çok zorlu maçlar var, zorlu bir periyoda gireceğiz. Hafta içinde ve hafta sonlarında zorlu maçlar oynayacağız. Herkese bu karşılaşmalarda ihtiyacımız olacak, bunu da hocamız toplantıda dile getirdi. Önümüz açık, bizler yarışta varız. Menemen maçında bunu net bir şekilde gösterdiğimizi düşünüyorum. Sezon sonunda şampiyon Kastamonuspor olacak inşallah. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Kastamonusporlu Timur Temeltaş İddialı Konuştu: 'Şampiyon Kastamonuspor Olacak'

Bakmadan Geçme