KATSO EMİTT Fuarında

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde başlayan ve 9 Şubat'ta sona erecek olan EMİTT (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı) Fuarı'nda KATSO yerini aldı.

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Kastamonu’nun turizm alanındaki ivmesini yükseltmesi için emek vermeyi sürdürdüklerini kaydederek “Büyük potansiyelimizi elbirliği ile harekete geçirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

‘Önceliğimiz Turizm Seferberliğinde Taş Üstüne Taş Koymak’

EMİTT Fuarı’nın 27’ncisinin bu yıl düzenlendiğini kaydeden KATSO Başkanı Fındıkoğlu, “İlimizin bütüncül olarak tanıtılması için açılan ortak Kastamonu standında biz de KATSO olarak yerimizi aldık. Önceliğimiz turizm seferberliğinde taş üstüne taş koymak. Büyük potansiyelimizi elbirliği ile harekete geçirmek için verdiğimiz çabayı sürdürüyoruz. İlimiz farklı turizm dallarına hitap eden bir çeşitliliği bünyesinde barındırıyor. Kadim kültürümüz de içinde yoğurarak turizmde çok daha ileri hedeflere ulaşacağımızdan şüphemiz yok. Oda olarak turizmi öncelikli kalkınma araçlarından biri olarak görüyoruz ve bu yolda üzerimize düşen her sorumluluk ve görevi fazlasıyla yerine getirmek için çaba sarf ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme