Keloğlu adaylığını açıkladı: 'Yarım kalan işleri tamamlama vakti'

Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 16'ncı Olağan Genel Kurulu 10 Haziran Cumartesi günü saat 13.00'te Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Keloğlu adaylığını açıkladı: 'Yarım kalan işleri tamamlama vakti'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 16’ncı Olağan Genel Kurulu 10 Haziran Cumartesi günü saat 13.00’te Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Mevcut başkan Adem Keloğlu, cumartesi günü gerçekleştirilecek seçimde adaylığını açıkladı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun üst çatısı olan Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim Sekreteri de olan Adem Keloğlu, Kastamonu’yu en üst düzeyde temsile devam etmek ve yarım kalan işleri tamamlamak istediğini söyledi.

“BİR DÖNEM DAHA ADAYIM”

Kastamonu ASKF Başkanı Adem Keloğlu: “Yaptığımız çalışmalar ve üyelerimizin teveccühüyle seçimli iki dönem başkanlığın ardından bu dönem de adaylığımı açıklıyorum. Bu iki dönemde tamamlanan, sonuca ulaştığımız birçok çalışmamız var. Yanı sıra tamamlanmaya yakın işlerimiz de var. Yarım kalan işlerimizi tamamlamak için bir dönem daha adayım.”

Keloğlu son olarak: “Amatör sporumuzun her kurum kuruluşta temsili ve gelişimi, Kastamonu amatör spor kulüplerimizin en üst düzeyde temsili için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm delegelerimizin cumartesi günü gerçekleştirilecek seçimlere katılmasını temenni ediyorum. Yapılacak olan seçimlerin amatör sporumuza, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme