KÜ'den 15 Temmuz Destanı Sergisi

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) İletişim Fakültesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü anmak amacıyla anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

KÜ'den 15 Temmuz Destanı Sergisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“15 Temmuz Destanı” Fotoğraf Sergisi ve “Geceden Şafağa 15 Temmuz” Belgesel Gösterimi, İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında Fuaye Salonu'nda gerçekleştirildi.

Etkinliğin açılışına, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ersoy Soydan, öğretim elemanları, idari personel ve öğrenciler katıldı. 

Sergi, 15 Temmuz'da gerçekleşen hain darbe girişimine dair çarpıcı fotoğrafların ziyaretçilere sunulduğu bir platform oldu. Anadolu Ajansı muhabirlerinin 15 Temmuz'daki olayları belgeleyen görüntülerinden oluşan fotoğraf sergisi, etkinliğin görsel odak noktasını oluşturdu. Sergi, 15 Temmuz'un unutulmaz anlarını yansıtan fotoğraflarla ziyaretçilere duygusal bir yolculuk sunmayı amaçladı.

Ayrıca, etkinlik kapsamında İletişim Fakültesi'nin Konferans Salonu'nda “Geceden Şafağa 15 Temmuz” belgeseli gösterimi yapıldı. Belgesel, 15 Temmuz gecesi yaşanan olayları ve demokrasiye sahip çıkma ruhunu izleyicilere anlatarak önemli bir hatırlatma niteliği taşıdı. Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin düzenlediği “15 Temmuz Destanı” Fotoğraf Sergisi ve “Geceden Şafağa 15 Temmuz” Belgesel Gösterimi, öğrenciler, öğretim elemanları ve katılımcılar arasında büyük bir ilgiyle karşılandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme