• Haberler
  • Spor
  • Kupaya 'Tamam' Şampiyonluk Mücadelesinde 'Devam'

Kupaya 'Tamam' Şampiyonluk Mücadelesinde 'Devam'

Manisa Futbol Kulübü'ne 3-0 kaybeden GMG Kastamonuspor kupaya veda ederken, ligdeki şampiyonluk mücadelesine devam edecek.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, Ziraat Türkiye Kupası 4’üncü tur maçında 1. Lig ekibi Manisa Futbol Kulübü’ne konuk oldu. Maçı 3-0 kaybeden temsilcimiz GMG Kastamonuspor Ziraat Türkiye Kupası'na veda ederken, ligdeki şampiyonluk mücadelesine devam edecek.

İlk Yarıda Gol Sesi Çıkmadı

GMG Kastamonuspor, Manisa Mümin Özkasap Stadı'nda oynanan karşılaşmaya rotasyon ağırlıklı kadroyla çıktı. Kastamonuspor kalecisi Yasin Davuş’un birçok başarılı kurtarışa imza attığı ilk yarıda gol sesi çıkmadı. Topa daha çok sahip olan Manisa Futbol Kulübü olsa da girdiği birkaç pozisyonu değerlendiremedi.

Manisa Golleri İkinci Devrede Buldu

İkinci devrenin hemen başında, 47’nci dakikada Kazım Can Kahya ile 1-0 öne geçen Manisa FK, 52’de Doğukan Emeksiz ve 57’de Muhammed Kiprit’in golleriyle skoru 3-0’a getirdi. Bu dakikadan sonra GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, farkın daha fazla açılmasını önlemek adına ligde ilk 11’de daha fazla forma şansı bulan oyuncuları oyuna aldı ve skoru 3-0’da tuttu.

Şampiyonluk Mücadelesine Devam

GMG Kastamonuspor, bu mağlubiyetle Ziraat Türkiye Kupası’na veda etti. Kırmızı-siyahlı temsilcimiz artık sadece lige odaklanacak. TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta lider olan GMG Kastamonuspor, ligin ilk devresinde kalan son 3 haftada bu ünvanını korumak ve devre arasına en avantajlı şekilde girmek için mücadele edecek.

Bakmadan Geçme