Küre'de CHP'den Salon Toplantısı

Küre Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Belediye Başkan Adayı Şila Bihter Tolga Çelebi seçimlere sayılı günler kala Küre'de salon toplantısı yaptı.

Düzenlenen toplantıya CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, CHP Parti Meclisi Üyesi Hikmet Erbilgin, Küre CHP İlçe Başkanı Bahaettin Ersöz, Küre İlçe Başkanlığı teşkilatı, Küre CHP Belediye Başkan Adayı Şila Bihter Tolga Çelebi İGM ve BM Adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

‘Değişim Kaçınılmaz’

Küre CHP Belediye Başkan Adayı Şila Bihter Tolga Çelebi yaptığı konuşmasında, “Seçimlere üç gün kala artık son toplantı ve yürüyüşlerimizi yapıyoruz. Artık son düzlükteyiz. Değişim kaçınılmaz. Biz Küre’mizi yönetmeye değil kurtarmaya geliyoruz. Bu akşamki toplantımızı büyük coşku ve katılımla gerçekleştirdik. Ayrıştırmak değil, birleştirmek tek hedefimiz. Yolumuz aydınlık, yarınlarımız güneşli. İlçemiz için çok güzel kalıcı ve örnek projeler hazırladık. Bunları İnşallah göreve geldiğimizde bir bir hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. 1 Nisan sabahı Küre hamiyetli ve erdemli bir belediyeciliğin ilk adımıyla buluşturacağız. Her şey çok güzel olacak. Bizi bu heyecanlı ve sevinçli günümüzde yalnız bırakmayan, katkı ve destek veren tüm herkese de partimiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Diğer protokol üyeleri de seçimle ilgili geniş kapsamlı konuşma yaptı. 

Bakmadan Geçme