LGS öncesi koordine oldular

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 'Bölge Sınav Koordinasyon Kurulu Toplantısı' gerçekleştirildi.

LGS öncesi koordine oldular
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu başkanlığında; İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, İl Jandarma Komutanı J. Albay Zafer Özden, İl Emniyet Müdür Yardımcısı İsmet Şimşek, Müdür Yardımcısı Serkan Demirkıran ve Şube Müdürü Cemalettin İpek'in katılımları ile 4 Haziran 2023 Pazar günü yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) için Bölge Sınav Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

Sınav aşamaları güvenliği ve alınan kararların eksiksiz uygulanabilmesi, sınav öncesi ve sonrasında evrakların güvenli bir şekilde merkeze ulaşması için uygulanacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda İl Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, başarılı bir sınav süreci geçirilmesini dileyerek sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Ayrıca; İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu başkanlığında Liselere Geçiş Sistemi öncesi Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Müdür Yardımcıları Serkan Demirkıran ile Mesut Şeker ve Eğitim Müfettişleri Başkanı Ali Yaşar Tutkun, Şube Müdürleri, ilçe milli eğitim müdürleri, merkez ortaokul müdürleri ve bina sınav komisyonu üyelerinin katıldığı toplantıda; Ölçme ve Değerlendirme Merkezi Müdürü Dr. Cihan Gülgün sunum gerçekleştirdi.

Bakmadan Geçme