• Haberler
  • Siyaset
  • Metin Topaloğlu: 'Muhteşem Hizmetler Yapabilmek Gayesindeyiz'

Metin Topaloğlu: 'Muhteşem Hizmetler Yapabilmek Gayesindeyiz'

Yeniden Refah Partisi (YRP) Kastamonu Belediye Başkan Adayı Metin Topaloğlu, Yeniden Refah Partisi İl Divan Toplantısı'nda projelerini açıkladı.

Toplantıda konuşan Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Metin Topaloğlu; “Medeniyetlere beşiklik yapan, beyliklere merkez, şehzadelere sancak olan, yüce dağların, muhteşem ormanların, gizemli kanyonların süslediği, hırçın Karadeniz’in beslediği, evliyalar yatağı, kahramanlar ocağı, gül yüzlü, gül kokulu anaların kucağı, cennet Kastamonu’muzu daha da geliştirmek güzelleştirmek, hasret çeken evlatlarının yeniden yuvasına döndüğü mutlu ve gelişmiş bir şehir yapabilmek, Milli Görüş belediyeciliği ile halkımızı buluşturabilmek için 31 Mart Yerel Seçimlerini önemli bir dönüm noktası olarak görüyoruz. Bu vesile ile tekrar büyük bir davanın yükünü sırtında taşıyan Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan’a, Sayın Genel Başkan Yardımcılarına, Sayın Milletvekillerine, toplantımıza katılım sağlayan Sayın Genel Merkez Kurucu üyemiz Abdülaziz Koral, Sayın Genel Merkez İl Sorumlumuz Birol Öztürk, Sayın İl Başkanım İbrahim Demir, Sayın İlçe Belediye Başkan adaylarımıza, teşkilat mensuplarımıza, güzide basın mensuplarımıza ve saygıdeğer Kastamonu halkımıza saygılarımı sunarım. İl Divan toplantımızın, Kastamonu’muz ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını yüce Mevla’dan dilerim” ifadelerini kullandı. 

‘Kastamonu’muza Muhteşem Hizmetler Yapabilmek Gayesindeyiz’

Kastamonu’ya hizmet etme gayesinde olduklarını söyleyen Topaloğlu; “Önemli bir başlangıç noktası olarak gördüğümüz Milli Görüş belediyeciliğiyle tekrar halkımızı buluşturmak isteğimizin yegane sebebi, Kastamonu meydanındaki Nasrullah Camii’nde ilk okunan İstiklal Marşımızın manasını iliklerimize kadar hissetmemizdir. Tıpkı bütün zorluklara ve engellemelere rağmen hak adına, Necmettin Erbakan‘ın verdiği hizmet mücadelesini verebilmektir. Kastamonu’muza muhteşem hizmetler yapabilmek gayesindeyiz. Şöyle bir etrafımıza baktığımızda bu hizmetlerden Kastamonu’nun yeterince pay alamadığını görüyoruz. Sağlık sorununa acil çözüm bulacağız, gerek kamulaştırma gerekse yeni sağlık alanı açmak suretiyle Belediye Özel hastanemizi de halkımızla buluşturacağız. Sağlık konusuna değinmişken Kastamonu’ya hem istihdam hem milli ekonomimize katma değer sağlayacak bir sektör olan milli ilaç sanayimizin ilimizde kurulması için öncülük ederek gereken her türlü desteği vereceğiz. Kastamonu’ya sadece trenin gelmesinin yeterli olmayacağı, İhsangazi ve Araç İlçelerimize yapılması planlanan büyük ölçekli organize sanayi bölgelerimizi de içine alacak şekilde İstiklal madalya sahibi tek ilçe olan İnebolu’muza kadar hızlı trenin gelebilmesi için girişimlerde bulunacağız. Seydiler, Devrekani ve Küre İlçelerimizin de güzergah planlamasına dahil edilmesi için yerel ölçekte azami talebimiz olacak. Öncelikle şehir içi ulaşımı çözmek vatandaşlarımızı çağın gereklerine uygun hizmetle buluşturmak adına ilk etapta Budamış Mahallemizden başlayarak, otogar, hastane güzergahıyla üniversite kampüs alanımıza kadar uzanan hafif raylı modül sistemi şehrimize getireceğiz. Ring alanlarını da artırarak minibüs ve halk otobüsü esnafımızla ilgili daha fazla gelir getirici tedbirler alacağız. Yine başka bir projemizde Cumhuriyet Meydanını milli manevi değerlerimizi gözeterek şehrimize yakışır bir görünüme kavuşturup, meydan altına bir kat Kapalı Çarşı, 3 kat otopark olmak üzere özellikle şehir merkezine gelen her vatandaşımızın kanunun izin verdiği ölçüde ücretsiz faydalanabileceği bir otopark hizmeti sunacağız. Bir diğer acil eylem planımız da mevcut haliyle şehrimize yakışmayan, çatısı akan Çarşamba pazarını yeraltı otopark projesiyle, modern temiz sıcak suyu akan tuvaletleri, dinlenme çayhane alanları, mescidiyle yenileyerek modern bir pazar yeri haline getireceğiz. Kuzeykent Mahallemizin merkezine modern bir otopark projemizin Milli Görüş belediyeciliği ile şimdiden müjdesini verebilirim. Belediyemize gelir getirici bazı hizmetlerin de ucuz veya ücretsiz sunumuyla vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek bütçesini koruyacak projelerimizden bazılarını vatandaşlarımızla paylaşmak istedim. İlerleyen günlerde halk odaklı, şehrimizi kalkındıracak, istihdamı çoğaltacak, halkımızın bütçesine destek verecek, bütçesini korumaya yönelik diğer projelerimizi de açıklamaya devam edeceğiz” dedi.

‘Çabamızı Memlekete Hizmet Aracı Olarak Görüyoruz’

Metin Topaloğlu son olarak; “Şehit kanıyla sulanmış bu topraklara, memleketimizin insanlarına hizmet etmeyi, mazlumlarının yanında olmayı en önemli görev olarak addediyoruz. Bu görev bilinci ve taşıdığımız sorumluluktan dolayı kıymetli dava arkadaşlarımla, bu şehre güzel insanlarına hizmet edebilen olmak istedik. Çabamızı memlekete hizmet aracı olarak görüyoruz. Bizim sevdamız, Kastamonu ve çevresi için yapılacak güzel hizmetlere katkı sunmaktan başka bir şey değildir. İnsan, fani bir varlık olduğuna göre, siyaset de gelip geçici bir uğraştır, en doğru ve hayırlı hizmetleri vermek gayesindeyiz. Bizler de Kastamonu için en doğru ve hayırlı hizmetleri vermeye adım atmak için niyet ettik. Bu memlekette yaşıyor, bu beldenin havasını soluyoruz. Eksikleri, yapılamayanları herkes biliyor, makamların, milletin emaneti olduğu gerçeğini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadan, bu emaneti namusumuz bilerek, hakkını vermek için gayret göstererek. Üzerinde tasarruf yetkisine sahip olduğumuz her imkanın, beli bükülmüş ihtiyardan henüz doğmamış çocuğun, tüyü bitmemiş yetimden biçare mazlumuna kadar herkesin hakkı olduğunun bilincinde olarak. Bu hassasiyetleri yüreğimizde hissederek, geleceğe eser bırakmanın şuuruyla çalışıp mücadele etmenin gayreti, yüreğimizden merhamet, beden dilimizden samimiyet, yüzümüzden tebessüm, dilimizden tatlılık, işimizden hasbiliği eksik etmeme ilkesi ile hareket edeceğiz. Sahada Kastamonu halkımızın verdiği destek doğru adresin Yeniden Refah, Ahlaklı, dürüst, Milli Görüş belediyeciliğinin olduğunun en büyük kanıtı olmuştur. Derdimiz milletimize hizmet edebilmek olduğunu belirterek gönül kapısını çalmadığımız, davamızı anlatmadığımız, desteğini almadığımız veya kalbini yumuşatmadığımız tek bir kişi dahi bırakmama gayretiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Bu güne kadar bizlere verdiğiniz destek için teşekkür eder İl Divan Toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme