Metin Topaloğlu Ziyaretlerini Sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Metin Topaloğlu, Saadet Partisi İl Başkanı Kadir Yalçın'a nezaket ziyaretinde bulundu. 

Topaloğlu; 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin Kastamonu’ya en fazla hizmet eden olma gayretiyle halkı özlenen istenilen Yeniden Refah’ın ahlaklı, temiz belediyecilik anlayışıyla, Milli Görüş belediyeciliğiyle buluşturmak için seçim çalışmalarına başladığını bu kapsamda siyasi partileri de ziyaret ettiklerini, şehit için daha iyisini yapmak adına istişarelerde bulunduğunu açıkladı. Topaloğlu; şehrin genel bütçeden alması gereken bazı yatırımlar haricinde gerekli desteği yatırımları alamadığını, her seçim öncesi şehrimizle ilgili onlarca söz verildiğini seçim sonrası sözlerin unutulduğunu mükerrer hale düştüğünü belirtti. Topaloğlu; belediye bütçesinin ve kaynaklarının ise verimli kullanılamadığını, halka bu yapılması gereken hizmetlerin yansımadığını bunun yanında Kastamonu şehrin belirgin olarak çevre iller arasında hizmette ve gelişmede geri kaldığına değindi. Halkımız teveccüh gösterdiği taktirde Yeniden Refah belediyeciliği ile Kastamonu’yu tanıştırmak istediklerini dile getiren Topaloğlu, yakında gerçekçi projelerini açıklamaya başlayacağını belirtti.

‘Bu Tablo Yeniden Refah’ın Milli Görüş Belediyeciliğinin Ayak Sesleridir’

Sonrasında; Topaloğlu Nasrullah Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya geldi.  Topaloğlu Yeniden Refah belediyeciliği ile halkı iyilikle şehrin öncelikleri olan hizmetlere dair ne beklentileri varsa buluşturacaklarını söyledi. Topaloğlu, Kastamonu Belediyesi’nin Yeniden Refah yönetiminde şartlar ne olursa olsun önce insan, önce Kastamonu diyerek, vatandaşın iyi gününde kötü gününde tüm belediye hizmetlerine en fazla fayda en sıcak ilgiyle kavuşacağını, ayrım yapılmadan herkese bu sıcak ilginin ulaştırılacağını açıkladı. Topaloğlu referanslarının daha önceden halkça takdir edilen ahlaklı, dürüst Milli Görüş belediyeciliği olduğunu açıkladı. Vatandaşlarımızın sıcak ilgisiyle karşılaşan Topaloğlu “Bu tablo Yeniden Refah’ın Milli Görüş belediyeciliğinin ayak sesleridir” diye açıklamada bulundu. 

Bakmadan Geçme