• Haberler
  • Siyaset
  • MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın: 'Kastamonu Bizim, Türkiye Hepimizin Olacak'

MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın: 'Kastamonu Bizim, Türkiye Hepimizin Olacak'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, Bengütürk TV'de Cem Açıkgöz ile Gündem programının konuğu oldu.

MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, adaylığının açıklanmasının ardından süratle çalışmalara başladığını ifade ederek; “11 Ocak itibariyle ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Akabinde vatandaşlarla bir araya geldik. Seçim Koordinasyon Merkezimizi oluşturduk. Ekiplerimizi oluşturduk. Birlik ve beraberlik içerisinde bütün dava arkadaşlarımızla bir toplantı gerçekleştirdik. Mevcut Belediye Başkanımız Galip beye de tekrar teşekkür ediyorum, her toplantımıza katılıyor, destek veriyor. Tecrübelerini paylaşıyor. Kastamonu’da her şey yolunda. Vatandaşlarımız eksikliklerimiz noktasında bizi bilgilendiriyorlar. Malumunuz Kastamonu’da sel felaketi ve 11 ilde deprem felaketi yaşadık. Bu dönemde Kastamonu Belediyesi olarak çok büyük görevler üstlendik. Bu süreçte yaşananlardan dolayı vatandaşlarımıza vaat ettiklerimiz ve yapmamız gerekenler noktasında eksik kaldığımız zamanlar olmuş. Bunları sahada tespit ediyoruz. Liderimizi halkımız can kulağıyla dinliyor. Liderimizin açıklamaları sahada bizim işimizi kolaylaştırıyor. MHP uzun yıllardır Kastamonu’yu yönetiyor. Vatandaşlarımız yine takdir edelerse vatandaşımızı mutlu etmeye, vatandaşımızı huzurlu kılmaya, liderimizin öngördüğü bir belediyecilikle Kastamonu’da başarı en üst seviyede tutacağımıza inanıyoruz” dedi.

‘Devletin Malını Beyt’ül Mal Bileceğiz’

Yüksel Aydın son olarak; “Kastamonu bir tarım ili. Kastamonu tarımla uğraşan bir il. Bu konuda da yapabileceklerimizi önümüzdeki günlerde de ifade edeceğiz. Proje ekiplerimiz çalışıyor. Önümüzdeki günlerde bunları açıklayacağız. Bir önceki seçimde çok büyük başarı elde ettik. O zamanda söyledik, biz ayırmadan yöneteceğiz. Devletin malını beyt’ül mal bileceğiz. Şehr’ül Emin olmaya devam edeceğiz. Kastamonu bizim, Türkiye hepimizin olacak” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme