• Haberler
  • Siyaset
  • MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın: 'Kastamonu'muzun Geleceğini Konuşuyoruz'

MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın: 'Kastamonu'muzun Geleceğini Konuşuyoruz'

MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın: 'Kastamonu'muzun Geleceğini Konuşuyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, Kastamonu’yu adım adım, karış karış, sokak sokak geziyor, çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, eşi Yeliz Aydın ile birlikte çay boyunda vatandaşlarla selamlaştı. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Aydın, vatandaşların sorunlarını dinlerken, göreve seçildiği takdirde Kastamonu için yapmayı düşündüğü plan ve projelerini anlattı. Vatandaşların özellikle ana arterlerde meydana gelen trafik sıkışıklığı, park problemlerine yönelik şikâyetlerine dikkat çeken Aydın, sorunun gerçekçi ve ayağı yere basan projelerle Kastamonu’nun gündeminden çıkarılacağını söyledi. 

‘Vatandaşlarımız İle Bir Araya Gelmeye Devam Ediyoruz’

Kastamonu’da; ana arterlerin dışında alternatif yolların kısıtlı olduğunu ifade eden Aydın, şehrin trafik düzeni ile alakalı projelerin mevcut ana arterlerin fiziki özelliklerine göre yapılacağını, teknik olarak yapılması uygun olmayacak projeleri ortaya sunarak mega proje diye açıklama yapanlara itibar edilmemesi gerektiğinin altını çizdi. Aydın; “Eşimle birlikte sokak ziyaretlerimizle vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Kastamonu’muzun geleceğini konuşuyoruz. Vatandaşlarımızın çoğunluğunun şikayeti şehir içi ulaşımla alakalı konular oldu. Eşimle birlikte bindiğimiz halk otobüsünde de çözüm önerilerimizi, projelerimizi aktarmaya çalıştım. Ortasından çay geçen, 1 gidiş 1 de dönüş olan ana arterin fiziki özelliklerini unutarak mega proje diye battı çıktı yapacağım demenin hiç gerçekçi olmadığını halkımıza anlatmaya çalıştık. Biz bu sorunu yolun fiziki durumunu da göz önünde bulundurarak çözeceğiz. Trafik sorunu ile alakalı ayakları yere basan projelerimizi tüm hemşerilerimize anlatacağız. Bizlere içten destek veren, güler yüzleri, candan sohbetleriyle içimizi ısıtan hemşerilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Vatandaşlar ise Yüksel Aydın ve eşi Yeliz Aydın’a teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi. 

Bakmadan Geçme