Milletvekili Adayı Ekmekci: 'Kastamonu'yu ekonomide parlayan yıldız yapacağız'

AK Parti 2'nci Sıra Kastamonu Milletvekili Adayı Fatma Serap Ekmekci seçim çalışması kapsamında meslek odası ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili Adayı Ekmekci: 'Kastamonu'yu ekonomide parlayan yıldız yapacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti 2’nci Sıra Kastamonu Milletvekili Adayı Fatma Serap Ekmekci seçim çalışması kapsamında meslek odası ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti Milletvekili Adayı Fatma Serap Ekmekci, meslek odalarına gerçekleştirdiği ziyaretler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ekmekci, meslek odası temsilcilerinin ekonominin nabzını en doğru tutan kesim olduklarını kaydederek, “Oda temsilcilerinin her tespitleri milletvekilliği yolculuğumdaki yol haritamı oluşturuyor” değerlendirmesinde bulundu.  

“MESLEK ODALARIMIZIN PROJELERİNİ SAHİPLENECEĞİM”

“İlimizin tamamındaki meslek odalarını ziyaret ederek istişarede bulunuyorum” diyen Serap Ekmekci; “Farklı alanlarda faaliyet gösteren meslek odalarımız var. Ekonomi alanındaki meslek odaları temaslarım hakkında değerlendirmede bulunmam gerekirse, ilimizin bu alanda çalışkan ve alanının ehli meslek odası temsilcilerine sahip olduğunu söyleyebilirim. Son günlerde KESOB, KÖY-KOOP, KATSO, Ziraat Odası’nı ziyaret ettim. Oda başkan ve yönetim kurulları ile son derece kıymetli istişarede bulunduk. Misafirperverlikleri için tüm odalarımıza teşekkür ediyorum. Her odamızın kıymetli hedefler peşinde olduklarını gördüm. Üyeleri için mesailerini en verimli şekilde kullanıyorlar. Mazbatayı aldığımda ilk işim odalarımızı tekrar ziyaret etmek ve başkanlarımıza hangi projeden yola koyulacağımızı sormak olacak. Meslek odalarımız ile birlikte milletvekilliği yolunu yürüyeceğim” dedi.

“EKONOMİDE ALINAN YOL, SOSYAL GELİŞMEYİ DOĞRUDAN ETKİLİYOR”

Ekmekci açıklamasının devamında; “Odalarımızın ticaret, sanayi, tarım ve hayvancılık, orman konularında talepleri var. Kastamonu dinamik bir il. Sürekli değişim içinde olmanın getirdiği altyapısal ihtiyaçlar elbette var. Oda yöneticilerimiz ile istişare, iletişim ve işbirliği için Kastamonu’yu Türkiye Yüzyılı’nın ekonomide parlayan yıldızı yapacağız. Ekonomide alınan yol, meyvesini sosyal gelişme alanında veriyor. Halkımız için, üretenler ve emek kesimi için çok verimli projelere birlikte el birliği ile imza atacağız” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme