Milletvekili Ekmekci'den Stadyum Müjdesi

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, Kastamonu'nun heyecanla beklediği stadyum projesiyle ilgili yeni gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

Milletvekili Ekmekci'den Stadyum Müjdesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’ya yeni bir stadyum kazandırmak için altyapı çalışmalarına başladıklarını duyuran Ekmekci, “Şehrimize yeni bir stadyum kazandırmak için Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Sayın Salih Kaplan ile altyapı çalışmasına başladık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak'a kalbi şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar 1
FIRAT TANDOĞAN 08 Ocak 2024 10:03

anca tirübüne oynayın sayın vekil.sizde sizden öncekilerin gittiği dönüşü olmayan yoldan gidiyorsunuz.. istihdam alanı açın gençlere,yoksullara aşevi açın, gençlere-çocuklara sosyal zamanlarını geçirecek yaşam alanı açın,kastamonu bilim teknik okulları açın, milli mücadelenin sembolu kastamonu'da Atatürk'ün ve silah arkadaşlarının vermiş olduğu mücadeleyi anlatan bir sanat evi yapın,resim heykel sanatlarını modern ve geleneksel hayatı anlatan sanat evleri yapın,lütfen serap hanım modern Türk kadını görüntüsüne sahip sizden modern projeler bilime akla kültüre sanata yatırım yapılması için çalışma bekliyoruz. AMA NERDEEE..!

Bakmadan Geçme