Milletvekili Ekmekci'den Turizm Fakültesi'ne Ziyaret

AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci, Turizm Haftası münasebetiyle Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi'ni ziyaret etti.  

Serap Ekmekci’ye, Turizm Fakültesi Dekanı Alptekin Sökmen ve yönetim tarafından öncelikle fakülte gezdirildi. Sonrasında Turizm Haftası kapsamında yapılan etkinlikler konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Dekanlık makamında Milletvekili Ekmekci’ye fakülte birimleri ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Ayrıca, Kastamonu Turizmi çerçevesinde karşılıklı görüş ve öneriler detaylı olarak ele alındı. Milletvekili Ekmekci ile Eylül ayında gerçekleşecek olan Turizm Kongresi ve yapılması planlanan Kastamonu Gastrofest hakkında da fakülte görüşleri paylaşıldı. 

Turizm Fakültesi’nden yapılan bilgilendirmede; “Göreve başladığı günden itibaren Kastamonu Turizminin geliştirilmesi konusunda yoğun emek ve mesai harcayan Sayın Ekmekci, fakültemizin her türlü faaliyetinde elinden gelen desteği sunacaklarını açıkça ifade ettiler. Bu durum, bizler adına ayrı bir mutluluk ve yüksek motivasyon kaynağı oldu. Kendileriyle bundan önce olduğu gibi, önümüzdeki dönemde de yakın işbirliği içinde çalışacağımızı içtenlikle ifade ediyor, ilgileri ve nazik ziyaretleri için içten teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi.
 

Bakmadan Geçme