Millitvekili adayı Uluay'dan İhsangazi temasları

AK Parti Kastamonu birinci sıra milletvekili adayı Halil Uluay, seçim çalışmalarına Kastamonu İhsangazi'de devam etti.

AK Parti Kastamonu birinci sıra milletvekili adayı Halil Uluay, seçim çalışmalarına Kastamonu İhsangazi’de devam etti.

AK Parti Kastamonu İhsangazi İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Ufuk Ayvacı tarafından karşılanan AK Parti Kastamonu birinci sıra milletvekili adayı Halil Uluay, burada ilçenin kadın kolları, gençlik kolları ve yöneticileri ile bir araya geldi. Seçim çalışmalarında çok hassas davranılması gerektiğine vurgu yapan Kastamonu milletvekili adayı Halil Uluay özellikle kafası karışık seçmenin ikna edilmesi konusunda çağrıda bulundu.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Halil Uluay, Kastamonu İhsangazi Belediye Başkanı Hayati Sağlık’a makamında bir ziyaret gerçekleştirerek “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeniden cumhurbaşkanı seçilmesi konusunda Cumhur İttifakı olarak çok çalışmamız gerekir” dedi.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Uluay, İhsangazi’de çeşitli kamu kurumlarını ziyaret ederek herkesle tek tek tokalaştı. Kastamonu İhsangazi Muhtarlar Derneği’nde buraya gelen muhtarların dertlerini dinledi. Uluay; “Eksikliklerin giderilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Halil Uluay, İhsangazi’de tüm esnafları ziyaret etti sorunlarını dinledi, destek istedi. İhsangazi’deki tekstil atölyesinde yönetici ve çalışanlarına ziyaret gerçekleştirdi.

Bakmadan Geçme