Müftü Derin'den Kronospan'a Ziyaret

İl Müftüsü Bekir Derin Kronospan Orman Ürünleri San. Tic. A.Ş. (SFC) Fabrikası'nı ziyaret etti.

Müftü Bekir Derin, iadeyi ziyarette bulunmak üzere Kastamonu, Kronospan Orman Ürünleri San. Tic. A.Ş. (SFC) Fabrikası’na ziyarette bulundu.

Tesisler ve yeni yatırımları hakkında fabrika yetkililerinden bilgi alan Derin incelemelerde bulunarak çalışanları ile de bir arada oldu. Bekir Derin yaptığı açıklamasında; öncelikle ilimiz ve ülkemize önemli katkıları ve istihdamı olan tesislerin her türlü olumsuzluklardan korunması için her daim diğer müesseselerle birlikte daima duacıları olduklarını, çalışanları ve yöneticilerine başarılar dileklerini ilettiğini söyledi. Fabrika yetkililerine birer Kur’an-ı Kerim hediye eden Derin’e Şeyh Şa’ban-ı Veli Camii İmam Hatibi Asım Kısa ve Kırcalar Muhtarı Adem Sürgit eşlik etti.

Kronospan Orman Ürünleri San. Tic. A.Ş. Genel Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülamoğlu, Fabrika Müdürü Bilal Karakaya ve Kronospan Hammadde Satın Alma Müdürü Ali Şahin Müftü Bekir Derin ve heyetini karşılayarak fabrika çalışmaları hakkında bilgi verdi ve Müftü Derin’e yapmış olduğu iade-i ziyaret için de teşekkür ettiler.  

Bakmadan Geçme