MÜSİAD İftar Programında Buluşturdu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanlığı'nca Park Dedeman Oteli Salonu'nda iftar programı düzenlendi.

Düzenlene iftar programına Vali Meftun Dallı, AK Parti Milletvekilleri Halil Uluay ve Fatma Serap Ekmekci, Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Zafer Özden, AK Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Yol İş Sendikası Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Mehmet Yolasığmazoğlu, kurum ve kuruluş müdürleri, STK Başkan ve yöneticileri, işadamları, siyasiler olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.  

MÜSİAD Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu iftar programında yaptığı konuşmasında, “Bugünkü iftarımız çok ayrı, çok değerli bir iftar. Bugünü özel kılan çok değerli misafirlerimiz var. Bu iftarı biz MÜSİAD ailemiz olarak değil de bu kentin dinamikleri, bu kentin enerjisi olan bütün kesimlerini yapmak istedik. Bu değerlerden biri Peygamber Efendimizin övgüsüne mazhar olmuş şehitlerimizin çok kıymetli aileleri bugün bizimle burada. Yurt içinde, yurt dışında bizlerin emniyeti ve güvenliği için canlarını ortaya koyan gazilerimiz, gazi yakınlarımız bizimle. Kente değer veren, enerji veren dinamikleri, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri bizimle, şehrimizin iş insanları bizimle, geleceğimiz olan gençlerimiz bizimle, bu şehre enerji vermiş, kimlik vermiş büyüklerimiz, atalarımız yine bizimle, çok değerli basın mensuplarımız bizimle. Bizleri ensar yapan yurt içinden ve yurt dışından buraya memleketimize okumaya gelen üniversiteli kardeşlerimiz bizimle ve tabii ki ev sahipliğini yapmış olduğumuz Kastamonu Müstakil ve Sanayici İş Adamları değerli üyelerimizin aileleriyle hep beraber bu geceyi bereketlendirdiniz. Hepinize ayrı ayrı şükranlarımızı, muhabbetlerimizi, saygılarımızı sunuyorum. Bir tarafta bu muhabbeti yaşarken maalesef bir tarafımız eksik, bir tarafımız noksan, sapık Siyonizm’in 7 Ekim'de başlatmış olduğu katliam Gazze'den bugün itibaren 32 bine yakın kardeşimizi şehit vermiş, katletmiş durumdalar. Rabbim onlara bu mübarek günler hüsnü hürmetine de yardımlarını esirgemesin. MÜSİAD ailesi olarak da bizler de yaklaşık 75 bin koliye yakın yardımlarımızı kardeşlerimize Kızılay vasıtasıyla gönderdik.  Daha da bu ay sonuna doğru yardımlar devam edecek” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme