Mustafa Kaya Anadolu Lisesi'nden Resim Sergisi

Mustafa Anadolu Lisesi tarafından Resim Öğretmenleri ve öğrenciler tarafından eğitim sezonu boyunca hazırlanan resimler KastaMall Alışveriş Merkezi giriş katında düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirildi.

Düzenlenen açılışa Vali Yardımcısı Çetin Kılınç, AK Parti Milletvekilleri Halil Uluay ve Fatma Serap Ekmekci, okul müdürü ve öğretmenleri, öğrenciler ve davetliler katıldı. Serginin açılış kurdelesi de katılımcı protokol tarafından kesildi. Ardından da sergi gezildi. Sergi hakkında da Öğretmenler katılımcılara bilgi verdi.Mustafa Kaya Anadolu Lisesi'nden Resim Sergisi

Resim Sergisi hakkında açılışında konuşma yapan Kastamonu Mustafa Anadolu Lisesi Müdürü Serdar Arpacı, “2023-2024 öğretim yılında okulumuz resim kulübü ve görsel sanatlar derslerinde öğretmenlerimiz Neslihan Ayhan Karaahmetoğlu ve Doğan Tiryakioğlu refakatinde okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan yılsonu resim sergisinin açılışını) gerçekleştirdik. Açılışını gerçekleştireceğimiz ve Cuma gününe kadar açık kalacak olan resim sergimizde, 72 adet tuval üzerine akrilik boya çalışması, 2 adet karakalem, 1 adet kuru boya çalışması olmak üzere toplam 75 çalışma yer almaktadır. Sizlerin de huzurunda bu serginin hazırlanması ve sunulması aşamasında emeği geçen öğretmenlerimize, emekleriyle günümüzü renklendiren sevgili gençlerimize, biz kapılarını açan KastaMall AVM yönetimine, emeği ve katkısı geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme