• Haberler
  • Spor
  • O İlçe Belediyeleri Taraftarın Çağrısına Kayıtsız Kalmadılar

O İlçe Belediyeleri Taraftarın Çağrısına Kayıtsız Kalmadılar

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Lider GMG Kastamonuspor, Pazar günü saat 14.00'te Gazi Stadı'nda Karaman FK'yı ağırlayacak. Kritik mücadele öncesi ilçelerde yaşayan taraftarlar maça ücretsiz ulaşım desteği verilmesini talep ediyor.

O İlçe Belediyeleri Taraftarın Çağrısına Kayıtsız Kalmadılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Taraftarların talebine kayıtsız kalmayan Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar ve Şenpazar Belediye Başkanı Cem Çınar, taraftarların maça ücretsiz bir şekilde taşınacağını açıkladı.

Otobüsler Saat 09:00’da Hareket Edecek

Taraftara müjdeyi sosyal medya hesabından veren Hanönü Belediye başkanı Uçar, “10 Aralık 1919 ilk Türk kadın mitingini Kastamonu’da gerçekleştiren kadınlarımızı yad etmek için 10 Aralık 2023 tarihinde Kastamonuda 104.yıl dönümü etkinlikleri kapsamında yürüyüşe katılmak ve Kastamonu Spor-Karaman FK karşılaşmasını izlemek üzere 10 Aralık Pazar günü saat 09:00 da Kastamonuya gitmek için Belediyemiz önünden ücretsiz araç kaldırılacaktır. Tüm halkımız davetlidir.” İfadelerini kullandı.

Şenpazar Belediyesi’nden yapılan bilgilendirmede ise “İlk Türk kadın mitingini Kastamonu’da gerçekleştiren kadınlarımızı yad etmek ve 104.yıl dönümü etkinlikleri kapsamında yürüyüşe katılmak ve Kastamonu Spor-Karaman FK karşılaşmasını izlemek üzere 10 Aralık Pazar günü saat 09:00 da Kastamonuya ücretsiz araçlarımız gidecektir.Tüm halkımız davetlidir.” denildi.

KSK Liderliğini Pekiştirmek İstiyor

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta ilk devrenin tamamlanmasına 3 hafta kala en yakın rakibinin 2 puan önünde 34 puanla Lider durumda olan KSK, Karaman FK’yı mağlup ederek liderliğini pekiştirmek istiyor.

Ligde 18 puanla 11. Sırada bulunan Karaman FK ise play-off hedefine yaklaşma amacıyla Kastamonu’ya geliyor.

Bakmadan Geçme