Öğrencilerin Eserleri Yaza Veda Sergisi'nde Görücüye Çıktı
Abana'da öğrencilerin yıl boyunca hazırladığı çalışmalar, düzenlenen 'Yaza Veda Sergisi' ile ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Sergiye Belediye Başkanı Seda Oyar ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail Atatepe de katıldı.
Kastamonu’nun Abana ilçesinde öğrencilerin yıl boyunca hazırladığı çalışmaların yer aldığı “Yaza Veda Sergisi” düzenlendi.
Öğrencilerin emek ve hayal güçlerini yansıtan birbirinden farklı çalışmaların sergilendiği etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıktı. Sergi, öğrencilerin hazırladığı eserleri aileleri ve ilçe halkıyla buluşturdu.
Etkinliğe Abana Belediye Başkanı Seda Oyar ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail Atatepe de katıldı. Başkan Oyar, sergiyi gezerek öğrencilerin çalışmalarını inceledi ve öğretmenlerden etkinlik hakkında bilgi aldı.
Öğrencilerin Emeği Sergiye Yansıdı
Serginin hazırlanmasında öğretmenlerin ve öğrencilerin yoğun emek verdiği belirtildi. Yıl boyunca hazırlanan çalışmaların bir araya getirildiği etkinlikte öğrencilerin sanatsal yönleri ve hayal dünyaları da sergilendi.
Etkinliğin sonunda emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür edilirken, “Yaza Veda Sergisi” ile eğitim döneminin ardından renkli bir etkinlik gerçekleştirildi.