Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, okul ziyaretleri kapsamında Bahçeşehir Koleji öğrencileri ve öğretmenleri ile bir araya geldi.

Okul Ziyaretleri Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Şeker'in eşlik ettiği ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Gümüş öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Onlarla eğitim etkinliklerine katıldı, gelecek hedefleri üzerine sohbet etti ve onların taleplerini dinledi. Gümüş; “Eşsiz yeteneklerle donatılan her bir öğrencimizi özgüven sahibi ve geleceğe hazır bireyler olarak yetiştirmek için çalışıyoruz” dedi. 

Bahçeşehir Koleji Müdüründen okuldaki çalışmalar hakkında bilgi alan İl Müdürü Hasan Gümüş, ziyaretinin sonunda öğretmenler odası buluşması kapsamında öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim süreçleri, akademik başarının artırılmasına yönelik çalışmalar üzerine sohbet etti, onların görüş ve önerilerini dinledi. Gümüş; “Sadece akademik başarıya odaklanmayıp aynı zamanda öğrencilerimizin kişisel gelişimine, sanatsal ve spor alanlarındaki becerilerinin gelişmesine de önem vermeliyiz. Öğrencilerimize sadece derslerde değil hayatın her alanında liderlik becerileri kazanmalarını destekleyen bir ortam sağlamalıyız” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme