Okul Ziyaretleri Sürüyor

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, okul ziyaretleri kapsamında Taşköprü Mustafa Sıtkı Erkek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimizle bir araya geldi.

Şube Müdürü Adem Türkmenoğlu ve Taşköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kapucuoğlu ile birlikte öğrencileri sınıflarında ve atölyelerde ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, onlarla gelecek hedefleri üzerine sohbet etti ve onların taleplerini dinledi.  Öğrencilere hitaben Hasan Gümüş; “Sizler, geleceğimizin teminatı gençlerimiz olarak, ülke ekonomisine, teknolojik gelişmelere ve toplumun her alanındaki ilerlemelere katkı sağlayacaksınız. Sizler, mesleki ve teknik eğitimle kendi alanlarınızda uzmanlaşacak ve başarıya ulaşacaksınız. Sizler geleceğin mühendisleri, teknisyenleri, işletmecileri olacaksınız. Aldığınız eğitimi en iyi şekilde değerlendirerek, hem kendi başarılarınızı artıracak hem de ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayacaksınız” dedi.

Okul ziyaretlerine devam eden İl Müdürü Hasan Gümüş, Taşköprü Mustafa Sıtkı Erkek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleriyle bir araya geldi. 

Şube Müdürü Adem Türkmenoğlu ve Taşköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kapucuoğlu'nun eşlik ettiği ziyarette Okul Müdüründen okuldaki çalışmalar hakkında bilgi alan İl Müdürü Hasan Gümüş, okulun birimlerinde yaptığı incelemelerin ardından ziyaretinin sonunda öğretmenler odası buluşması kapsamında öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim süreçleri, akademik başarının, sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerin artırılmasına yönelik çalışmalar üzerine sohbet etti, onların görüş ve önerilerini dinledi. İl Müdürü Gümüş yaptığı konuşmada, “Geleceğimizin teminatı olan ve günümüzün dinamik iş dünyasında yer alacak gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için çalışan siz değerli öğretmenlerimize emekleriniz için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme