Orman Sahadaki Çalışmalarını Hızla Sürdürüyor

Bozkurt Orman İşletme Müdürlüğü'nde 2023 yılı program ve gerçekleşmeleri ile 2024 programlarının ele alındığı değerlendirme toplantısı yapıldı.

Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Er ve Şube Müdürleri ile Bozkurt Orman İşletme Müdürü Fatih Çalışkan, İşletme Müdür Yardımcısı Seçkin Buyrukçu, işletme şefleri ve Orman Muhafaza Memurları katıldı.

Toplantı ORKÖY kredilerinin anlatıldığı ORKÖY sunumu ve talimatlarıyla başladı. Toplantıda işletme şefleri 2023 yılı program gerçekleşmeleri ile 2024 yılı programlarına ait sunum yaptı. Toplantıda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. 2023 yılında yapılan çalışmalarından dolayı İşletme Müdürlüğü personeline teşekkür eden Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu, 2024 yılında performanslarının artırılması konusunda mutabık kalındı. 2024 yılı programlarının yılı içerisinde özellikle ranpa satışı ve depo satışlarına hız verilmesi noktasında stokların azaltılması ile dikili satış artırılması noktasında çabaların artırılması talimatı verildi. Yapılan tüm çalışmalarda tasarruf tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilmesi için azami gayret sarf edilmesini istendi. 
 

Bakmadan Geçme